Β’ Εθνική: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση του ΓΑΣ Κομοτηνή με το Στρατώνι

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Μόνο ένα ημίχρονο άντεξε και άγγιξε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα του ΓΑΣ, που προηγήθηκε με 36-26 στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στη συνέχεια κατέρευσε, οι συνεχείς τραυματισμοί και το ότι η ομάδα δεν έχει βάθος στον πάγκο φάνηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι και μοιραία ήρθε η ήττα με 62-75 από το Στρατώνι. Έτσι με το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα του ΓΑΣ παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη και 6 βαθμούς μακριά από τις ομάδες που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην κατηγορία.

Η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή μπήκε πολύ δυνατα στο παιχνίδι, όπως κάνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Με έλεγχο του ρυθμού προηγήθηκε με 19-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου και με όπλο την άμυνα έφτασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό στη δεύτερη περίοδο, για να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 36-26.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως κρίθηκε όλο το παιχνίδι. Το Στρατώνι με επιμέρους σκορ 7-24 γύρισε το παιχνίδι και προηγήθηκε με 43-50, καθώς έκλεισε τους διαδρόμους προς το καλάθι και πίεσε τους παίκτες του ΓΑΣ στην επίθεση. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Χαλκιδικής όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά, αλλά σταδιακά την αύξησε και σε διψήφιο αριθμό για να τελειώσει το παιχνίδι με σκορ 62-75.

Από τον ΓΑΣ Κομοτηνή προσπάθησαν οι Μπεκρής, Ντίνας και Χαλήλ, ενώ από το Στρατώνι κορυφαίος ήταν ο Κιγμέτογλου.

Δεκάλεπτα: 19-17, 36-26 (ημίχρονο), 43-50, 62-75 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Θεοδώρου-Σιταρίδης

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Σταματέλος 6, Διαμαντίδης 5, Μανάκας, Λεχούδης 5, Ντίνας 17 (2), Μπεκρής 18 (2), Στασινόπουλος, Χαλήλ 11.

ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Νικολαΐδης): Χαριστός, Mατενίδης 3 (1), Ζυγούρας 6 (2), Δελίδης, Κουντουρατζόγλου 5, Μυστιλιάδης 3 (1), Μυλωνίδης 5 (1), Κιγμέτογλου 21 (2), Δανάκης 7, Νταράκης 12, Δασκαλόπουλος 13.