Ο Ν. Μπαχαρίδης κάνει στο ThrakiSportS τον απολογισμό του φετινού Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία Κ20 του Πανθρακικού εμφανίζεται ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μπαχαρίδης, ο οποίος μίλησε στο ThrakiSportS κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής πορείας, των παικτών που διαρκώς προωθούνται αλλά σχολιάζοντας και την μέχρι τώρα απόδοση της μεγάλης ομάδας.

 

“Στην φετινή χρονιά έχουμε πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι. Αυτό οφείλεται και στην δουλειά που κάνουμε αλλά και στο γεγονός ότι έγιναν καλές προσθήκες και έτσι είναι πολύ καλύτεροι οι παίκτες από την προηγούμενη χρονιά. Ειδικά η τελευταία νίκη μέσα στην δυνατή ομάδα της Ξάνθης με 1-3, επί ενός αντιπάλου που έχει ξεχωριστή παράδοση στις ακαδημίες, μας δίνει ώθηση για να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος”, σχολίασε ο Νίκος Μπαχαρίδης.

Σε σχέση με την προώθηση αρκετών παικτών, ανέφερε: “Είναι μεγάλη επιτυχία να κάνεις επαγγελματίες παίκτες και να παίρνουν θέση στη μεγάλη ομάδα, με τελευταία αυτήν την Γιώργου του Γκουτσίδη. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μέλλον – και φυσικά ότι η διοίκηση στηρίζει την δουλειά που κάνουμε καθημερινά. Οφείλω δε να διευκρινίσω ότι τόσο η συνεργασία μου με τον Μάντζιο όσο και τώρα με τον Ρόκα τώρα είναι άψογη και έχουμε πολλά κοινά. Και προσπαθούμε όλοι για το καλό της ομάδας, ο καθένας με την δουλειά του”.

Σε ερώτηση για την πορεία της μεγάλης ομάδας, που μετά την αφαίρεση των βαθμών από τον ΟΦΗ φιγουράρει για πρώτη φορά μετά από καιρό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, απάντησε: “Έμεινε λίγο πίσω στον πρώτο γύρο βαθμολογικά, αλλά νομίζω ότι και η ομάδα ήταν άτυχη σε κάποιους αγώνες με αρκετούς τραυματισμούς. μερικές φορές κάνεις ένα πλάνο και δεν σου βγαίνει. Αυτό πστεύω πως είναι η αιτία φέτος – και κάποιοι από τους αγώνες, που περιμέναμε περισσότερα πράγματα”.

παράλληλα προσθέτει την δική του εμπειρία. “Ως πρώτος προπονητής μέσα στο Καραϊσκάκη έζησα ένα παιχνίδι που πολλοί θα ζηλεύανε, καλοπροαίρετα εννοώ. Πάντα είναι μια μεγάλη εμπειρία απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα. Οικονομικά, όταν δεν υπάρχουν επενδυτές από πίσω, και καλούς χειρισμούς να κάνεις, τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι φίλαθλοι της Ροδόπης περίμενα να έρχονται στο γήπεδο και να είναι πιο δυναμική η παρουσία τους, αλλά η χώρα περνάει δύσκολες καταστάσεις”.

Στο τέλος ο Νίκος Μπαχαρίδης δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε πρόσωπα αλλά και συλλόγους που έχουν βοηθήσει την φετινή πορεία της ομάδας νέων του Πανθρακικού. “Κάνουμε προπονήσεις στο Πανθρακικό Στάδιο και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό, γιατί είναι μέσα στην Κομοτηνή, για αυτό οφείλω να πω και δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Σταδίου και τον πρόεδρο της Μιχάλη Πολυτσάκη αλλά και για την συνεργασία στην ομάδα στίβου της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, που επίσης χρησιμοποιεί αυτές τις εγκαταστάσεις. Επίσης, την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου στο γήπεδο της οποίας δίνουμε τους αγώνες μας τις πιο πολλές φορές, καθώς και τα σωματεία του Ιάσμου και του Κοπτερού που προσφέρθηκαν να παραχωρήσουν τα γήπεδά τους όποτε τα χρειαστήκαμε”.