LIVE η Β’ Εθνική: ΓΑΣ Κομοτηνή – Στρατώνι και Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης

Μεταδίδει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες ΓΑΣ Κομοτηνή – Στρατώνι και Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης για την 13η και τελευταία για τον πρώτο γύρο αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο μπάσκετ. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ενημερώνεται για την εξέλιξη και τον δύο παιχνιδιών και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Τέλος του πρώτου γύρου σήμερα με την 13η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο Μπάσκετ, με τον ΓΑΣ Κομοτηνή να υποδέχεται το Στρατώνι και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο τέλος του πρώτου γύρου, ενώ η Ασπίδα Ξάνθης αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με το Ανατόλια και ψάχνει την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να μείνει κοντά στις ομάδες που παλέυουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με αυτή.

Ώρα 16:40 Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 13ης Αγωνιστικής είναι ΧΑΝΘ – Άργος Ορεστικό, Αργοναύτης – Πιερικός Αρχέλαος, Ευρώπη Πεύκοχωρίου – Προμηθέας Πατρών, Αίας Ευόσμου – Φοίνικας Λάρισας και Μαχητές Δόξα Πεύκων – Τιτάνες Παλαμά.

Ώρα 16:50 Διαιτητές στην αναμέτρηση της Κομοτηνής είναι οι Θεοδώρου και Σιταρίδης από τον Σύνδεσμο της Θεσσαλονίκης, ενώ στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης οι Τσιαπλής και Παπανικολάου από τον Σύνδεσμο Δυτικής Μακεδονίας.

Ώρα 16:59 Πεντάδες στην Κομοτηνή. Για τον ΓΑΣ Κομοτηνή ξεκινάνε οι Διαμαντίδης, Λεχούδης, Ντίνας, Μπεκρής και Καδήρ. Για το Στρατώνι ξεκινάνε το παιχνίδι οι Ματενίδης, Μυστιλιάδης, Μυλωνίδης, Κιγμέτογλου και Δασκαλόπουλος.

Ώρα 17:20 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Πολύ κακό ξεκίνημα για την Ασπίδα που βρίσκεται πίσω με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης 30-15.

Ώρα 17:24 Τέλος πρώτου δεκαλέπτου. Πολύ καλό παιχνίδι στην Κομοτηνή, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και τον ΓΑΣ να προηγείται με ένα καλάθι. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Στρατώνι 19-17.

Ώρα 17:44 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να προηγείται με 10 πόντους διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Στρατώνι 36-26.

Ώρα 17:46 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στη Θεσσαλονίκη, με την Ασπίδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 12 πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης 41-29.

Ώρα 18:22 Πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, που από εκεί που κέρδιζε με 10, με επιμέρους σκορ 7-24 χάνει τώρα με 7 πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Στρατώνι 43-50.

Ώρα 18:25 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου και στη Θεσσαλονίκη, με την Ασπίδα να βρίσκεται πίσω με 11 πόντους. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης 56-45.

Ώρα 18:47 Τέλος του παιχνιδιού στην Κομοτηνή. Ακόμα μία ήττα για τον ΓΑΣ, που κλείνει τον πρώτο γύρο χωρίς να έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή – Στρατώνι 62-75.

Ώρα 18:58 Τέλος του παιχνιδιού και στη Θεσσαλονίκη, με την Ασπίδα να μην τα καταφέρνει και να ηττάται απο το Ανατόλια. Τελικό αποτέλεσμα: Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης 75-64.

Ακολουθεί ρεπορτάζ και από τις δύο αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης.