LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός – Ορφέας Ελευθερούπολης και Έβρος Σουφλίου – Καστοριά

Μεταδίδουν οι Λεωνίδας Κάλφας, Νίκος Γκούντλης και Κώστας Καραγιάννης

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ελευθερούπολης και Έβρος Σουφλίου – Καστοριά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Γ’ Εθνικής. Ο Λεωνίδας Κάλφας στο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης, ο Νίκος Γκούντλης σ’ αυτό του Σουφλίου ενώ ο Κώστας Καραγιάννης από την Θεσσαλονίκη συντονίζει και μεταδίδει…

 Καλησπέρα! Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται με την 14η αγωνιστική και τις δυο ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται εντός έδρας…

Ώρα 14:12 Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ ο Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει εντός έδρας την Καστοριά. Βέβαια το ντέρμπυ της αγωνιστικής διεξάγεται στην Καβάλα, όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Άρη με φόντο την κορυφή του 1ου ομίλου.

Ώρα 14:19  Το υπόλοιπο πρόγραμμα (όλα τα ματς ξεκινούν στις τρεις το μεσημέρι): Θύελλα Φιλώτα – Καμπανιακός, Απόλλων Αρναίας – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Άρης Ακροποτάμου.

Ώρα 14:27  Στα χθεσινά παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής η Δόξα Δράμας επιβλήθηκε εκτός έδρας εύκολα του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος με 4-0, ενώ ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Εθνικού Αγιονερίου στην έδρα του με 2-1, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Ώρα 14:40 Οι ενδεκάδες στο παιχνίδι που γίνεται στο Σουφλί.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Αντωνιάδης Μ., Λαμπερνάκης, Κίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ, Ναθαναηλίδης, Ερκάν, Γωνιάδης, Τοπούζης.

Καστοριά: Μουρατίδης, Καρανάσος, Τσόπρας, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζι, Δημητριάδης, Γανώλης, Παπαδόπουλος Μ., Γεωργιάδης.

Ώρα 14:48 Οι ενδεκάδες στο παιχνίδι που γίνεται στην Αλεξανδρούπολη

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Λειβαδίτης, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Μαμούτι, Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Αγγελακάκης.

Ορφέας Ελευθερούπολης: Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντζαλης, Σκέντος, Τσίτσης, Τορεζάνι, Χριστοδουλίδης, Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Κιγάης.

Ώρα 15:00 Ξεκινάνε τα παιχνίδια σιγά σιγά. Θα ενημερώνεστε για τη εξέλιξη τους, όπως και για το τι γίνεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Καβάλα και τον Άρη.

Ώρα 15:18 Χωρίς τίποτα το αξιοσημείωτο στα παιχνίδια που γίνονται στην Αλεξανδρούπολη και στο Σουφλί, στο 0-0 και οι δύο αναμετρήσεις. Στο 0-0 βρίσκεται και το ντέρμπι ανάμεσα σε Καβάλα και Άρη.

Ώρα 15:40 Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τα παιχνίδια του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παραμένουν χωρίς γκολ.

Ώρα 15:47 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-0

Ώρα 15:50 Ημίχρονο και στο Σουφλί. Έβρος Σουφλίου – Καστοριά 0-0.

Ώρα 15:55 Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου και την ενημέρωση που έχουμε Καβάλα – Άρης 0-0, Θύελλα Φιλώτα – Καμπανιακός 1-0 και Αναγέννηση Γιανιτσών – Άρης Ακροποτάμου 0-0.

Ώρα 16:01 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Αλεξανδρούπολη. Αλλαγή για τον Ορφέα Ελευθερούπολης. ο Παπουτσής περνάει στη θέση του Κιγάη.

Ώρα 16:04 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο Σουφλί.

Ώρα 16:10 Γκοοοοοοολ για τον Έβρο Σουφλίου. Στο 49′ το τέρμα, ύστερα από σέντρα του Αντωνιάδη από τα δεξιά ο Ερκάν με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Έβρος Σουφλίου – Καστοριά 1-0.

Ώρα 16:14 Αλλαγή στην Αλεξανδρούπολη για τον Εθνικό. Ο Σιμιτσάκης παίρνει τη θέση του Αγγελακάκη στο 57′.

Ώρα 16:20 Γκοοοοοοολ για τον Έβρο Σουφλίου. Ο Τσαπάνης με πλασέ από τη μικρή περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα του Έβρου Σουφλίου στο 60′ λεπτό. Έβρος Σουφλίου – Καστοριά 2-0.

Ώρα 16:25 Πρώτη αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. Ο Ραφαήλ περνάει στο 65′ στη θέση του Αντωνιάδη.

Ώρα 16:26 Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Τσαμουρλίδης στο 65′ παίρνει τη θέση του Μαμούτ.

Ώρα 16:28 Γκοοοοοοολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στο 66′ ανοίγει το σκορ ο Εθνικός, όταν ύστερα από σουτ του Φλώρου ο Κοσμίδης θα αποκρούσει, όμως η μπάλα θα φτάσει στον Τσαμουρλίδη που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό νωρίτερα και με πλασέ ανοίγει το σκορ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ελευθερούπολης 1-0.

Ώρα 16:33 Κόκκινη κάρτα στην Αλεξανδρούπολη. Με 10 παίκτες θα συνεχίσει ο ΟρφέαςΕλευθερούπολης, καθώς ο Τορεζάνι θα δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69′ και θα αποβληθεί.

Ώρα 16:36 Γκοοοοοοολ για τον Έβρο Σουφλίου. Ο Τοπούζης με δυνατό σουτ θα τριπλασιάσει τα τέρματα του Έβρου. Έβρος Σουφλίου – Καστοριά 3-0.

Ώρα 16:38 Αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. Ο Μπάμνιος θα πάρει τη θέση του Τοπούζη.

Ώρα 16:45 Πρώτη αλλαγή για την Καστορια. Ο Γεωργαντζάς στο 88′ παίρνει τη θέση του Δημητριάδη.

Ώρα 16:52 Τελικό αποτέλεσμα στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ελευθερούπολης 1-0.

Ώρα 16:54 Τελικό αποτέλεσμα και στο Σουφλί. Έβρος Σουφλίου – Καστοριά 3-0.

Ώρα 16:56 Τέλος του αγώνα και στο ντέρμπι της Καβάλας. Καβάλα – Άρης Θεσσαλονίκης 0-0

Ώρα 16:58 Τελικά αποτελέσματα και σε άλλες δύο αναμετρήσεις. Θύελλα Φιλώτα – Καμπανιακός 1-0 και Αναγέννηση Γιαννιτσών – Άρης Ακροποτάμου 0-0.