LIVE από το Εθνικό Στάδιο “Ζωσιμάδες”: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 2-2 (τελικό)

Μεταδίδει ο Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Πανθρακικό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. O Δημήτρης Μπακιρτζής μεταδίδει…

Καλησπέρα. Σημαντικό παιχνίδι σήμερα για τον Πανθρακικό, όπου μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Ιωαννίνων.

Ώρα 16:45 Κακή η παράδοση του Πανθρακικού στο γήπεδο των Ιωαννίνων, καθώς σε 7 αγώνες έχει 5 ήττες και δύο ισοπαλίες, ενώ συνολικά σε 15 αγώνες με τον ΠΑΣ ο Πανθρακικός έχει μόνο μία νίκη.

Ώρα 16:50 Χωρίς πέντε παίκτες ο Πανθρακικός, καθώς εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Σερφά, Χρήστου και ο τιμωρημένος Ποτουρίδης. Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ώρα 16:55 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο (Αθηνών) και Δημήτρη Ζυγούρη (Αιτωλοακαρνανίας) και βοηθό διαιτητή τον Γιώργο Κομίνη από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας.

Ώρα 17:00 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Βέλίδης, Μιχαήλ, Μπέριος, Ντάσιος, Φόνζι, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Τσάβες, Ακόστα, Μανιάς, Ίλιτς.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Έμποου, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Ρομέου, Μεχία, Τζάνης, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ.

Ώρα 17:04 Στον πάγκο του ΠΑΣ βρίσκονται οι Σωτηρίου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Γιάκος, Αυγενικού, Στρύνα και Σαπαλίδης, ενώ στον πάγκο του Πανθρακικού οι Πασχαλάκης, Ζδράβος, Αράμπα, Λίτσκας, Φραγκουλάκης και Κάσες.

Ώρα 17:07 Βροχερός ο καιρός στα Γιάννενα, μικρή η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Ώρα 17:10  Διευκρινίζουμε ότι δεν βρισκόμαστε στα Γιάννενα, από τη Nova βλέπουμε και εμείς το παιχνίδι και σας μεταδίδουμε την εξέλιξή του.

Ώρα 17:13 Οι δύο ομάδες κάνουν την επίσημη είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και σε λίγο θα έχουμε την έναρξη του αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα.

10′ Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού ο ΠΑΣ ανοίγει το σκορ. Ύστερα από κόρνερ που εκτελέστηκε από τα αριστερά ο Μανιάς θα πηδήξει πιο ψηλά από όλους θα πάρει την κεφαλιά και θα ανοίξει στο σκορ, σε μία φάση που υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ από τον παίκτη τον Ιωαννίνων. ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 1-0.

14′ Έχει δυναμώσει πολύ η βροχή στα Γιάννενα και αν συνεχίσει έτσι ο καιρός τότε θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών του Πανθρακικού για την ισοφάριση.

18′ Κίτρινη κάρτα στον Τσουμάνη.

33′ Σουτ από τον Τσάβες, η μπάλα άουτ.

35′ Νέα προσπάθεια και σουτ από τον Τσάβες, η μπάλα άουτ.

37′ Σέντρα – σουτ του Μανιά, μπλοκάρει ο Αθανασιάδης.

38′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όταν ύστερα από σέντρα του Ακόστα από τα αριστερά ο Τσουκαλάς βρέθηκε μόνος με τον Αθανασιάδη, όμως ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού θα διώξει το σουτ με τα πόδια.

44′ Κίτρινη στον Ντιγκινί

45′ Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.

45’+1′ Κίτρινη κάρτα στον Ντάσιο.

45’+2′ Εκτέλεση φάουλ από τον Τζάνη, κεφαλιά του Παπαγεωργίου, μπλοκάρει ο Βελίδης.

45’+2′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στα Γιάννενα. Ένα γρήγορο τέρμα από τον ΠΑΣ είναι αυτό που χωρίζει τις δύο ομάδες, με τον Πανθρακικό να θέλει, αλλά να μην μπορεί να φτάσει στην περιοχή του ΠΑΣ. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 1-0.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

49′ Γκοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό. Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου και πρώτη δική του οργανωμένη στο παιχνίδι, ο Πανθρακικός καταφέρνει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. ο Τσουμάνης μπήκε ωραία από τα αριστερά, γυρίζει στο σημείο του πέναλτι όπου ο Χασομέρης με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βελίδη. ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 1-1.

57′ Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ή ομάδα των Ιωαννίνων αντιδρά άμεσα και παίρνει και πάλι το προβάδισμα. Ο Ίλιτς βρήκε τον Μανιά που με σουτ θα νικήσει για δεύτερη φορά σήμερα τον Αθανασιάδη. ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 2-1.

65′ Κίτρινη κάρτα στον Ρομέου.

67′ Σουτ του Χασομέρη, η μπάλα θα περάσει άουτ δίπλα από το δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.

69′ Τρεις αλλαγές στο παιχνίδι, οι δύο για τον Πανθρακικό. Συγκεκριμένα περνάνε στο παιχνίδι οι Κάσες και Ζδράβος στη θέση των Ίγκορ και Ντιγκινί. Για τον ΠΑΣ περνάει στον αγωνιστικό χώρο ο Γιάκος στη θέση του Τσάβες.

71′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Σκόνδρας στη θέση του Ακόστα.

73′ Σουτ του Γιάκου, απομακρίνει ο Αθανασιάδης.

80′ Σουτ του Γιάκου, η μπάλα άουτ.

81′ Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Κοροβέσης στη θέση του Ίλιτς.

84′ Γκοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό. Ο Κάσες ισοφαρίζει και αναδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή για τον Ρόκα. Ωραία προσπάθεια του Τσουμάνη από αριστερά, θα βρει τον Κάσες που με πλασέ θα νικήσει τον Βελίδη. ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 2-2.

87′ Τελευταία αλλαγή και για τον Πανθρακικό. Ο Λίτσκας παίρνει τη θέση του Τζάνη.

89′ Κεφαλιά του Γιάκου, η μπάλα άουτ.

90′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+2′ Σουτ του Τζημόπουλου, η μπάλα άουτ.

90’+3′ Τέλος του παιχνιδιού στα Γιάννενα. Σπουδαίος βαθμός για τον Πανθρακικό, που φτάνει τους 18 βαθμούς, ενώ παραμένει για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος, έχοντας όμως σε αυτά τα 6 παιχνίδια 5 ισοπαλίες. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 2-2.

Μείνετε στο ThrakiSportS για πλήρες ρεπορτάζ, δηλώσεις και φωτογραφίες από τα Γιάννενα…