Α2 Γυναικών: Όσα έγιναν στον αγώνα της Πυλαίας με την Ασπίς 2001 Ξάνθης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Μια ακόμη ήττα αν και πάλεψε το παιχνίδι γνώρισε η Ασπίδα στην Πυλαία  από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά σε ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα του Νεδήμ Καρά Αχμέτ δείχνει αρκετά ανεβασμένη και παλεύει τα παιχνίδια. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα υποδέχεται στη ξάνθη τον ΠΑΣ Γιάννενα που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη στην Πυλαία απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα της ΑΕ Πυλαίας ΟΝΥΧ ΗΕLLAS, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 11-12. Στη συνέχεια η ομάδα της Πυλαίας έκανε ένα ξέσπασμα με κορυφαία τη Λίτσιου και έκλεισε το ημίχρονο με 29-23.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τη διαφορά να κυμαίνεται μεταξύ 6-10 πόντους και να κλεινει η τρίτη περίοδος με 50-42. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Ασπίδας προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και πάλι, αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθεις της Παπαδοπούλου η Πυλαία κρατατούσε τη διαφορά ασφαλείας που είχε από το δεύτερο δεκάλεπτο επικράτησε τελικά με 63-54. Κορυφαία για την Πυλαία η Λίτσιου και η Λάλου, ενώ για την Ασπίδα εκτός της Παπαδοπούλου που πέτυχε 16 πόντους, βοήθησε η Σ. Καρολίδου με 11 πόντους, ενώ μέτριες ήταν οι Παπαευαγγέλου και Αντώνογλου. 

Δεκάλεπτα: 11-12, 29-23, 50-42, 63-54

Διαιτητές: Κοντογιάννης-Λελούδας

ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ ΟΝΥΧ ΗΕLLAS (Κούκος): Στάνη 9, Λίτσιου 19(3), Σταματέλου, Βούλγαρη, Ντάμπη 10, Λάλου 14, Καζαντζή 4, Κοκκίνου 7, Κουλακιώτη, Δραγκόλα

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καραλίδου Σ. 11(1), Παπαευαγγέλου 7, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 16, Αντώνογλου 5(1), Μαμαλίκατζη, Παπαχρυσοβέργη 4, Ζιώγα 5(1), Χαλκίδου 2, Καραλίδου Β. 4