Το pregame του παιχνιδιού Κέρκυρα- Skoda Ξάνθη (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στην Κέρκυρα ταξιδεύει η Ξάνθη για να αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Super League την τοπική ομάδα σε μια ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Ξάνθη μετά τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (2 ισοπαλίες, 2 ήττες). Στα ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου η επιστροφή των Μανώλη Μπέρτου και Κώστα Φλίσκα, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Δήμος Μπαξεβανίδης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Βέροια.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Ιονίου, κάνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Καρντόσο, Γκόμες και Ντιόγκο, με τους δύο πρώτους να είναι παράλληλα τιμωρημένοι.

Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος τις ΕΠΣ Κορίνθου θα είναι ο «άρχων» της αναμέτρησης της Ξάνθης με την Κέρκυρα στο νησί του Ιονίου.

Κακή η παράδοση της Ξάνθης στην Κέρκυρα που σε πέντε αναμετρήσεις εκεί δεν έχει πανηγυρίσει την νίκη. Συνολικά η ομάδα της Ξάνθης μετρά 2 ήττες και τρείς ισοπαλίες, με τα τέρματα να είναι 7-2 υπέρ των γηπεδούχων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ