ΕΠΣ Ξάνθης: «Τετραπλό» χτύπημα από τον Ορφέα Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε τέσσερις προσθήκες προχώρησε ο Ορφέας Puma Ξάνθης, με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας στην μάχη για τον τίτλο, αλλά και εν όψει των διπλών αγώνων με τον Άρη Αβάτου για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή προχώρησε στην απόκτηση των Κίμων Παπαδιώτη, Ερντεμίρ Εμίνογλου, Γιάννη Ζώη και Χίντ Ιμέρ. Ο Κίμων Παπδιώτης που το περασμένο καλοκαίρι είχε αποχωρήσει από την Skoda Ξάνθη για την Καβάλα, δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στους «αργοναύτες» και έμεινε ελεύθερος με τον Ορφέα να εκμεταλλεύεται την παρουσία του νεαρού αμυντικού στην Ξάνθη λόγω σπουδών και να τον κάνει δικό του. Για την περίπτωση του Ερντεμίρ μιλάμε επί της ουσίας για επιστροφή στην ομάδα του Ορφέα, μια και ο Ερντεμίρ αγωνίστηκε και στο παρελθόν στον Ορφέα, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στον Άρη Αβάτου προτού μετακομίσει το καλοκαίρι στον Ίασμο για λογαριασμού του Μέγα Αλέξανδρου, όμως τα οικονομικά προβλήματα που ανάγκασαν την ομάδα του Ιάσμου σε αποχώρηση έφεραν τον Ερντεμίρ πίσω στην πρώην ομάδα του.

Για επιστροφή στον Ορφέα πρόκειται και η περίπτωση του ΧίντΙμέρ, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΣ Φιλίων κερδίζοντας την επιστροφή του στην ομάδα του Ορφέα Puma Ξάνθης. Τέλος ο Γιάννης Ζώης αποκτήθηκε από τον Ερμή Μάνδρας, που πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις όμως η αποχώρηση του Χρήσου Μαλαδένη από τον Ερμή έφεραν στην έξοδο και τον έμπειρο γκολκίπερ που βρήκε «στέγη» στην ιστορική ομάδα της Ξάνθης.