Α2 Ανδρών: Όσα έγιναν στον αγώνα της ΓΕΑ με τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με σπουδαίο τρίποντο επιστρέφει από την Θεσσαλονίκη η ΓΕΑ, σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Γ’ Ομίλου της Α2 Ανδρών. Η ομάδα του Έβρου κέρδισε με 3-1 σετ τον Μακεδονικό και παραμένει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, αρκετά μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις, δείχνοντας ότι μπορεί να… κρυφοκοιτά και για το κάτι παραπάνω.

 

Οι γηπεδούχοι του Μακεδονικού κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-22 αλλά από εκεί και πέρα πήρε μπροστά η μηχανή του κίτρινου υποβρυχίου που όχι μόνο επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη με το διπλό αλλά και με το τρίποντο, αφού δεν άφησε τους Θεσσαλονικείς να εξασφαλίσουν έστω έναν πόντο.

Έπειτα από σπουδαία απόδοση στο δεύτερο σετ, η ΓΕΑ ισοφάρισε κατακτώντας το με 19-25. Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν το τρίτο που πήγε στους φιλοξενούμενους με 24-26, για να πάρει το προβάδισμα έτσι η ΓΕΑ και να σφραγίσει το τρίποντο κατακτώντας εύκολα και το τρίτο με 16-25.

ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Δαλδαβερένης, Αμαριανάκης, Καβαρατζής, Μπουφίδης, Κυριακίδης, Ζλατιλίδης, Αρχοντούδης (λ), Κεσκινης, Κοτας, Φιλιππίδης, Τασακος.  

Περισσότερα σε λίγο…