Σκληρή ανακοίνωση παικτών κατά διοίκησης ΑΟΟ με καταγγελίες για “χρωστούμενα” και “αδιαφορία”

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

– Σκληρή ανακοίνωση με βολές κατά της διοίκησης του ΑΟΟ φέρονται να εξέδωσαν οι παίκτες της Ορεστιάδας. Η ανακοίνωση εστάλη το πρωί της Παρασκευής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ThrakiSportS αλλά και σε αυτά των διαπιστευμένων δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του βόλεϊ στην Αθήνα (και σε αυτήν αποκαλύπτεται ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και δυόμισι μήνες, έχοντας φτάσει στο όριό τους.

 

Παράλληλα, καταγγέλλουν διοικητική αδιαφορία ακόμα και την περίοδο των γιορτών που οι ίδιοι καθημερινά έδιναν το “παρών” για προπονήσεις στο γήπεδο, τονίζουν με έμφαση ότι από ευθύνη της διοίκησης υποχρεώθηκαν να ταξιδέψουν οδικώς στην Αθήνα για το ματς με την Κηφισιά χάνοντας το αεροπλάνο αλλά δηλώνουν ότι σεβόμενοι  τον κόσμο της ομάδας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση, που έρχεται παραμονή ενός κρίσιμου εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, εστάλη με e-mail στο ThrakiSportS και τους υπόλοιπους αποδέκτες από λογαριασμό άγνωστου προσώπου (Σπύρος Σπυριδάκης), ωστόσο παίκτης του ΑΟΟ επιβεβαίωσε το περιεχόμενό της και ότι ουσιαστικά εκφράζει πράγματι τους παίκτες της ομάδας, που την έχουν υπογράψει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των παικτών του ΑΟΟ:

«Μετά την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος κατά το οποίο όλοι οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα την οποία σεβόμαστε και αγαπάμε και επειδή πλέον πέραν των δυσχερειών που υπάρχουν θίγεται η επαγγελματική τιμή και η υπόληψη μας προβαίνουμε στην εξής ανακοίνωση:

Για τουλάχιστον δυόμιση μήνες δε μας έχουν καταβληθεί οι μηνιαίοι και προβλεπόμενοι από τη μεταξύ μας συμφωνία μισθοί. Δεν εστιάζουμε τόσο στη μη καταβολή των δεδουλευμένων σε εμάς, όσο στο γεγονός ότι η Διοίκηση της ομάδας εμφανίζεται αναβλητική στο να μας δώσει μία ειλικρινή απάντηση σχετικά με τα οικονομικά αυτά ζητήματα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ όλοι βρισκόμασταν στο γήπεδο για προπόνηση κανείς δεν εμφανίστηκε ούτε καν για να μας ευχηθεί Χρόνια Πολλά, πλην του Κυρίου Τσολακίδη Γεωργίου ο οποίος και προς τιμήν του μας προσέφερε ένα συμβολικό δώρο, όχι χρηματικό. Έστω και αυτή η πράξη του Κυρίου Τσολακίδη μας έκανε να σκεφτούμε τις θυσίες που έως τώρα έχουμε κάνει για αυτήν την ομάδα.

Αποκορύφωμα της αδιαφορίας από μέρους της Διοικήσεως ήταν το γεγονός πως την 10η Ιανουαρίου 2015 από δική της και μόνο υπαιτιότητα, δεν φτάσαμε εγκαίρως στην Αλεξανδρούπολη και χάσαμε την πτήση για Αθήνα με αποτέλεσμα να ταξιδεύουμε για δεκατέσσερις ολόκληρες ώρες και να δεχθούμε, αφού ηττηθήκαμε στον αγώνα με την Κηφισιά, μομφή οι παίκτες.

Σεβόμενοι εσάς που είστε ο κόσμος που αγαπά και στηρίζει την ομάδα αυτή τόσα χρόνια δηλώνουμε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ΕΣΑΣ».

Ορεστιάδα 16/01/2015

Οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας