Και επίσημα «παίζει μπάλα» μόνος του ο Γκιρτζίκης για την προεδρία της ΕΠΟ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, θα είναι η μοναδική υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ, στις εκλογές στις 23 Ιανουαρίου, όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, και επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίαση προχώρησε στην ανακήρυξη των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, με μοναδικό υποψήφιο τον ξανθιώτη παράγοντα Γιώργο Γκιρτζίκη. Την θέση του κ. Γκιρτζίκη ως μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, κατέλαβε ο Ανδρέας Προβατάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση προχώρησε στην ανακήρυξη των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος θα εκλεγεί από την αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της στις 23/1/2015.
Η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε προς έγκριση ήταν αυτή του κ. Γεώργιου Γκιρτζίκη, ο οποίος και ανακηρύχθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της υποψήφιος για την επικείμενη εκλογική διαδικασία. Τη θέση του κ. Γκιρτζίκη ως μέλος του Δ.Σ./ΕΠΟ, μετά την παραίτησή του από αυτό, κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών στη λίστα των αναπληρωματικών κ. Ανδρέας Προβατάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας ενέκρινε ομόφωνα τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, τα κριτήρια που θα ισχύσουν και τις ποινές που θα επιβληθούν, αναφορικά με την αδειοδότηση των συλλόγων της Football League για την περίοδο 2015».