ΕΠΣ Θράκης: Πήρε Δανίδη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή προχώρησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, καθώς συμφώνησε με τον Σάκη Δανίδη, ο οποίος έμεινε ελέυθερος από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Κοσμίου τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, μιας και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Η μεταγραφή του Σάκη Δανίδη είναι η τέταρτη που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ Κοσμίου σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ειχαν προηγηθεί οι μεταγραφές του Γιώργου Τουρουνίδη από τη Δόξα Σώστη, του Δομίνικου Δερέμπη, ο οποίος κατάγεται από το Κόσμιο, πηγαινοέρχεται στις Σέρρες όπου και σπουδάζει και μέχρι πρότινος άνηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και του Φώτη Ξενάκη από τη Δόξα Προσκυνητών, ο οποίος ήταν και στο περσινό ρόστερ της ομάδας του Κοσμίου που αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ήδη με την επιστροφή του Σάββα Αϊβάζη στον πάγκο του ΠΑΟΚ η ομάδα του Κοσμίου άρχισε να ανεβαίνει αγωνιστικά και βαθμολογικά, με τελευταίο θετικό αποτέλεσμα τη νίκη επί της Φιλίας, ενώ με την προσθήκη των τεσσάρων αυτών παικτών θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα και για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, παρότι είχε αποκλειστεί στην φάση των 16 και μπήκε στους 8 όντας η τυχερή της κλήρωσης που διεξήχθη όπως όριζε η προκήρυξη της ΕΠΣ για μία ομάδα που θα περνούσε στην προημιτελική φάση, ενώ… είχε αποκλειστεί στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου.