Άμεση απάντηση του ΔΣ του ΑΟ Ορεστιάδας στην επιστολή των αθλητών της ομάδας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ούτε τρεις ώρες δεν πέρασαν από την αποστολή του e-mail με την επιστολή των παικτών της Ορεστιάδας και η διοίκηση του ΑΟΟ, χωρίς να σμφισβητήσει την εγκυρότητά της, προχώρησε άμεσα σε απάντηση με ανακοίνωση που εξέδωσε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Ορεστιάδας διάβασαν με έκπληξη αλλά και λύπη την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας και έχουν να δηλώσουν τα εξής:
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος εδώ και χρόνια είναι πολλά και γνωστά στους αθλητές αλλά και στους φίλους του συλλόγου.
Είναι γνωστό σε όλους πως η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας εργάζεται νυχθημερόν για να τακτοποιήσει τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που έρχονται από το παρελθόν. Αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας για την εξόφληση των χρεών είναι η καθυστέρηση που υπάρχει πράγματι στις πληρωμές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Με συνέπεια έχουμε τακτοποιήσει παλαιό χρέος εκατοντάδων ευρώ και δεν έχουμε καμία πρόθεση να μείνουν απλήρωτοι οι αθλητές της σημερινής ομάδας.
Ουδέποτε ασκήθηκε κριτική για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, ούτε και υπήρξε μομφή σε αθλητές και προπονητές.
Είναι ωστόσο αναφαίρετο δικαίωμα της διοίκησης να προβληματίζεται και να αναζητά με διακριτικότητα τις κατάλληλες λύσεις για ακόμα μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.
Από το σημείο αυτό μέχρι και την έκδοση ανακοίνωσης εκ μέρους των παικτών την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που τον περιμένει όλος ο Έβρος, υπάρχει μεγάλη απόσταση και πολλά ερωτηματικά που δημιουργούνται εύλογα στους κόλπους της διοίκησης και των φίλων του συλλόγου.
Με αίσθημα ευθύνης προς την ιστορία του συλλόγου και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ενότητα της ομάδας, η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας καλεί τους αθλητές και τους προπονητές να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και από την επομένη ημέρα θα υπάρχει χρόνος και διάθεση να βρεθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα.
Με την ευκαιρία καλούμε τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια μας ώστε να βγει και πάλι ο Α.Ο.Ο. νικητής και από αυτή την περιπέτεια.