Παρελθόν από την Καλλονή ο Μαντζουράκης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μια απρόσμενη εξέλιξη έκανε γνωστή σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Μαντζουράκης, που γνωστοποίησε την απόλυση του από τον πάγκο της ΑΕΛ Καλλονής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6  «Με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας μας. Δεν ξέρω αν φταίει τα αποτελέσματα ή το γεγονός ότι έχουμε αρκετές ισοπαλίες, αφού η ομάδα μετράει μόλις πέντε ήττες. Δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο επί του θέματος. ».

Ο 65χρονός τεχνικός καθόταν στον πάγκο της Καλλονής από τις 5 Μαρτίου του 2012 και την Football League, τους ανέβασε κατηγορία, πέρσι παρά τις αντιξοότητες του κράτησε στην κατηγορία και φέτος παρότι ξεκίνη σε πολύ καλά, η Καλλονή  έφτασε τα εννέα σερί παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχουν να πάρουν τρίποντο από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στις αρχές Νοεμβρίου του 2014, κάτι που όπως όλα δείχνουν αποτέλεσε την αφορμή για να λύξει η συνεργασία του «Ρουμάνου» με την ομάδα της Λέσβου.