Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου που βρέθηκε Τσεχία και στήριξε τον Εθνικό

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Κι όμως! Αντί να τρέχει παραμονές των εκλογών για να μαζέψει καμιά ψήφο, ένας υποψήφιος βουλευτής Έβρου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προτίμησε να πάει στην Τσεχία δέκα μέρες πριν στηθούν οι κάλπες και να στηρίξει με την παρουσία του τον Εθνικό στον κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα που έδωσε – και τον οποίο νίκησε.

Ο λόγος για τον πρώην διεθνή διαιτητή Χρήστο Μπαντιανίδη, Σουφλιώτη στην καταγωγή, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ και των Πράσινων. Μέχρι και το καλοκαίρι θεωρούνταν από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της χώρας και μάλιστα πέρυσι διαιτήτευσε τόσο τον τελικό του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη όσο και αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και του πρωταθλήματος. Επίσης, σφύριξε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Μπαντιανίδης λοιπόν βρέθηκε στην Τσεχία και είδε από κοντά την ιστορική νίκη του Εθνικού επί της Φάτρα Ζλιν. Τον βλέπετε στην φωτογραφία πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα, να συζητά με το τεχνικό τιμ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, τον (επίσης Σουφλιώτη) Σάκη Μουστακίδη και τον βοηθό του Ανέστη Γιαννακόπουλο.

Ίσως έπρεπε κάποιοι να το υποπτευθούν αφού είναι άνθρωπος του βόλεϊ αλλά έχει και στενές σχέσεις με την Τσεχία (η σύζυγός του είναι Τσέχα ενώ δραστηριοποιείται και επαγγελματικά εκεί με τις επιχειρήσεις του). Ωστόσο παραμονές των εκλογών να έχει φύγει από τον Έβρο και να βρίσκεται εκεί, όποιος και αν είναι ο λόγος, είναι αξιομνημόνευτο. Όπως και το γεγονός ότι βρέθηκε και κοντά στον Εθνικό!

Την άλλη εβδομάδα, στον επαναληπτικό, τέσσερις μέρες πλέον πριν τις εκλογές, είναι δεδομένο ότι οι υποψήφιοι βουλευτές Έβρου θα κάνουν πασαρέλα από το Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, όχι ίσως τόσο για να δουν τον αγώνα αλλά για να τους δει ο κόσμος. Ωστόσο ένας θα έχει να λέει ότι βρέθηκε στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι, εκεί όπου μπήκαν οι βάσεις για τα προημιτελικά…