Α2 Ανδρών: To πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και οι διαιτητές για ΓΕΑ και ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιανουαρίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, όπου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου οι δύο Θρακιώτικες ομάδες έχουν σημαντικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα η ΓΕΑ, που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, έχοντας δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο, αντιμετωπίζει το Σάββατο 17/1 στις 17:30 τον Μακεδονικό στην Νεάπολη με στόχο την νίκη, που θα την εδραιώσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Διαιτητές στην αναμέτρηση της Εβρίτικης ομάδας θα είναι οι Σιμίδης – Μπέλλος.

Όσον αφορά την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται το Σάββατο 17/1 στις 18:00 την Ελπίδα, στοχεύοντας στην επικράτηση, ώστε να διατηρήσει και το νικηφόρο σερί της, με το ματς να διευθύνουν οι Μιστιλιάδης – Κωστόπουλος.

Και για τους δύο αγώνες των ομάδων της Θράκης θα υπάρχει live ενημέρωση το απόγευμα του Σαββάτου από το ThrakiSportS. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι αγώνες το πρωτοπόρου Ηρακλή απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας, καθώς και της δεύτερης Νίκης στο Αιγίνιο κόντρα στον Αίαντα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17/1/2015

15:30  ΧΑΝΘ – Καρδίτσα  Κυριακόπουλος, Παπαδόπουλος Αρ.

17:30  Μακεδονικός – ΓΕ Αλεξανδρούπολης  Σιμίδης, Μπέλλος

18:00  ΑΕ Κομοτηνής – Ελπίδα  Μιστιλιάδης, Κωστόπουλος

18:00  Πήγασος Πολίχνης – Πιερικός  Μπουγιούκας, Γεωργιάδης

19:00  Νίκη Αιγινίου – Αίας  Σταυριανίδης, Ισκάς

Κυριακή 18/1/2015

18:00  Ηρακλής – Ζαφειράκης Νάουσας  Λιοτόπουλος, Μπόμπορας