Πρεμιέρα Β’ Γύρου στη Super League: Πανθρακικός – Κέρκυρα και Ξάνθη – Βέροια (LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει ή για την ακρίβεια συνεχίζεται στην Τετάρτη με την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Ωστόσο από τα οκτώ παιχνίδια δεν θα διεξαχθεί τουλάχιστον ένα, πιθανότατα δύο, ενδεχομένως και τρία! Δεν κινδυνεύουν ωστόσο οι δύο αναμετρήσεις της Θράκης. Ο Πανθρακικός υποδέχεται την Κέρκυρα σε ένα κρίσιμο για τον ίδιο παιχνίδι, στις 15:00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Κομοτηνής ενώ στις 17:15 η Ξάνθη φιλοξενεί την Βέροια, σε ένα επίσης σημαντικό ματς.

Σίγουρα δεν θα γίνει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νίκη Βόλου, καθώς οι Θεσσαλοί έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς και θα διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για λόγους ασφαλείας είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εργοτέλη και Πανιώνιο στην Κρήτη, καθώς εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών έχει υποστεί φθορές το σκέπαστρο της θύρας 3 στο Παγκρήτιο Στάδιο από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στο Ηράκλειο.

Το δρόμο της Νίκης είναι πιθανό να πάρει και ο ΟΦΗ, αφού μέχρι τις 12:00 οι Κρητικοί έχουν διορία μετά την παραίτησή τους από την προσωρινή διαταγή, να πληρώσουν περίπου 150.000 ευρώ στους παίκτες που χρωστούν ή να έρθουν σε συμβιβασμό μαζί τους για να μείνουν στο πρωτάθλημα και να αγωνιστούν σήμερα με τον Παναιτωλικό.

Κατά τα άλλα, όπως προαναφέρθηκε, στα παιχνίδια που θα γίνουν, ο Πανθρακικός φιλοξενεί την Κέρκυρα (15:00, LIVE ThrakiSportS) και η Ξάνθη την Βέροια (17:15, LIVE ThrakiSportS). O Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον Λεβαδειακό (17:15) ενώ το ματς της ημέρας γίνεται στη Μυτιλήνη με την Καλλονή να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30). 

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
15:00 Πανθρακικός – Κέρκυρα (Novasports3, ThrakiSportS)
17:15 Αστέρας Τρ. – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports4)
17:15 Ξάνθη – Βέροια (Novasports3, ThrakiSportS)
17:15 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (Novasports2)
17:15 Παναιτωλικός – ΟΦΗ (Novasports 7)
19:30 Καλλονή – ΠΑΟΚ (Novasports1)

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΘΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΔΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΤΗΡΑΚΙSPORTS ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ… ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ