Μεικτές ΕΠΣ: Όσα έγιναν στην συγκλονιστική αναμέτρηση της Ξάνθης με την Καβάλα για τους Παίδες.

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τρομερό παιχνίδι με τέσσερα τέρματα και φινάλε που έκρινε την έκβαση του αγώνα, με την Ξάνθη για ακόμη ένα ματς να μην καταφέρνει να πετύχει την πρώτη της νίκης, χάνοντας την νίκη στην εκπνοή του αγώνα! Το παρών έδωσε στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης και ο περιφερειακός προπονητής Αντώνης Κασδοβασίλης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11’ ο Κοντάκης με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την Καβάλα, με την απάντηση των ξανθιωτών να έρχεται στο 28’ με το σουτ του Δεμερτζή να περνά ελάχιστα άουτ. Ότι δεν κατάφεραν στο 28’ το πέτυχαν στο 35’ οι παίκτες της ΕΠΣ Ξάνθης με τον Γκασιμπαγιαζίδη να εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενουμένων φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Σα να μην έφτανε αυτό οι ξανθιώτες έκαναν την ολική ανατροπή λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους με τον Τηλαβερίδη στο 39’ να γίνετε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 για την ομάδα της Ξάνθης. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτερη και δημιούργησαν αρκετές στιγμές για να πετύχουν τρίτο τέρμα, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, με την ομάδα της Καβάλας μάλιστα να καταφέρνει να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας όταν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Τενεκές έκανε το λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Καβάλας ο Κοντάκης έκανε το σουτ με τον Τενεκέ να διώχνει πάνω στην γραμμή με το χέρι, με τον διαιτητή Σιμήδη να υποδεικνύει αμέσως την εσχάτη των ποινών και να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον αμυντικό της Ξάνθης, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοντάκης που ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.  Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιμήδης από τον Έβρο με βοηθούς τους Κουναλάκη και Κηλικιώτη από την ΕΠΣ Ξάνθης.

ΕΠΣ Ξάνθης (Μπάμπης Σπυριδόπουλος): Στεργιαννίδης, Γκατζόγιας, Φραγκούλης, Τενεκές, Κοψαλίδης, Γκασιμπαγιαζίδης, Τηλαβερίδης, Δεμερτζής, Καραμανάβης(54’ Κουτσογιάννης Χ.), Κουτσγοιάννης Α., Κούπας(67’ Αναστασουλάκης)

ΕΠΣ Καβάλας (Μερκούρης Καραγιαννίδης): Καραλευθέρης, Σταμίδης, Σιμιτός, Κοψαχείλης(56’ Περιστέρης), Τσολακίδης, Σιδηρόπουλος, Χρυσανίδης, Γλεντίδης, Κοντάκης, Ντουρτμές(48’ Καληντέρης), Κυριακίδης(40’ Βερβερίδης)

Θυμηθείτε την βαθμολογία στο πρωτάθλημα Παίδων ΕΔΩ