Μεικτές ΕΠΣ: Όσα έγιναν στην νίκη της Καβάλας επι της Ξάνθης στους Νέους

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησαν οι Νέοι της Καβάλας επι της αντίστοιχης ομάδας της Ξάνθης, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την πρώτη θέση. Το παρών έδωσε στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης και ο περιφερειακός προπονητής Αντώνης Κασδοβασίλης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από νωρίς δυνατά θέλοντας να πάρουν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα, καταφέρνοντας μάλιστα με την συμπλήρωση 14’ λεπτών αγώνα να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Μπουνταγκίδη από κοντά μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της ομάδα της Ξάνθης. Από εκεί και πέρα οι Καβαλιώτες έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα με την ομάδα της Ξάνθης να μην μπορεί να φανεί απειλιτική, για να φτάσουμε στο 69’ οπού ο Τσαπάνης με σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα της Καβάλας που έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Κουναλάκης από την ΕΠΣ  Ξάνθης με βοηθούς τους Σιμήδη(Έβρου) και Κηλικιώτη(Ξάνθης).

ΕΠΣ Ξάνθης(Μπάμπης Σπυριδόπουλος): Μετεντζίδης, Κιολείδης, Λυκίδης, Λαζαρίδης Ν., Τενεκές, Λαζαρίδης Δ., Τσιλιγγίρης( 58’ Μαμαλίγκατζης), Μαρκοσιάν, Αγγελάκης(67’ Ξενιτίδης), Δασκαλόπουλος, Ξενοκώστας

ΕΠΣ Καβάλας( Δήμος Φιλιππίδης): Οικονομόπουλος, Ζάνταλης, Παντάκας, Βουγιατζής, Καλούδης, Μπουνταγκίδης, Ζαρκαντζάς(76’ Βουζουλίδης), Τζιμπιτζίδης, Αθανασιάδης, Μώραλης(82’ Χατζησταύρου), Τσιπουρόπουλος(57’ Τσαπανίδης)  

Θυμηθείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος Νέων ΕΔΩ