Με Κασαμπαλή αλλά χωρίς τον Άκη Σιδηρόπουλο πέταξε για την Αυστρία ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Χωρίς τον ιστορικό της αρχηγό Άκη Σιδηρόπουλο αλλά με παρόντα τον Σταύρο Κασαμπαλή (πρώτο πλάνο στην selfie από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης), η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πέταξε το μεσημέρι για την Βιέννη της Αυστρίας, με τελικό προορισμό την πόλη Ζλιν της Τσεχίας, όπου το απόγευμα της Πέμπτης δίνει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα για την φάση των 16 του Τσάλεντζ Καπ.

 

Η αποστολή του Εθνικού αναχώρησε στις 4.00 τα ξημερώματα για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί η αναχώρηση της πτήσης της για την αυστριακή πρωτεύουσα είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι. Μετά από δυόμισι με τρεις ώρες πτήση, υπάρχει άλλο ένα ταξίδι τριών – τρεισίμισι ωρών από την Βιέννη για την πόλη Ζλιν, όπου το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα.

Όπως έγραψε και το βράδυ της Τρίτης το ThrakiSportS, ο Κασαμπαλής προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Τρίτης στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, ενώ αντίθετα ο Άκης Σιδηρόπουλος απουσίασε – όπως και απουσιάζει από την αποστολή στο εξωτερικό, αν και στο προηγούμενο ταξίδι στην Εσθονία είχε συμμετάσχει ως άτυπος αρχηγός αποστολής, αν και τότε κανείς δεν περίμενε ότι ένα μήνα μετά θα ξαναφόραγε τις φόρμες.

Η φωτογραφία είναι από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και την αναμονή των παικτών του Εθνικού για την πτήση προς την Βιέννη…