LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Κέρκυρα 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το ΔΑΚ Κομοτηνης ο Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Κέρκυρα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportS απο το ΔΑΚ Κομοτηνής, οπού σε λίγη ώρα ο γηπεδούχος Πανθρακικός, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για αυτόν, υποδέχεται την Κέρκυρα, με μοναδικό στόχο την τρίτη εντός έδρας νίκη που θα τον ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Ώρα 14:20 Χωρίς Σερφά, Χρήστου και Μπαϊκαρά η αποστολή του Πανθρακικού, αλλά με Τζάνη και Παπαγεωργίου οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που είχαν.

Ώρα 14:25 Με την Κέρκυρα δεν ήρθαν στην Κομοτηνή οι τραυματίες Γκόμες και Ντιόγκο και ο τιμωρημένος Βενέτης, όμως βρίσκονται κανονικά στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Κέρκυρας οι Φάμπιο και Κουμπούτια.

Ώρα 14:28 Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος η Κέρκυρα είχε κερδίσει τον Πανθρακικό με 2-1. Το τέρμα για τον Πανθρακικό είχε πετύχει ο Ίγκορ.

Ώρα 14:35 Μόλις πήραμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου, Κάσες, Έμποου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Κέρκυρα: Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Ναγιάρ, Άνχελ Ρόχας, Καρντόσο, Μαρκόφσκι, Κρητικός, Κόντος, Χαβίτο, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι.

Ώρα 14:40 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Τζάνης, Χασομέρης, Αράμπα, Παπαγεωργίου, Ζδράβος και Λίτσκας, ενώ για την Κέρκυρα στον πάγκο βρίσκονται οι Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς, Καϊκούτ, Ανδρεόπουλος, Ζουμπουλάκης, Ακάκι, Φάμπιο.

Ώρα 14:45 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Γεωργιάδη (Κοζάνης), ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Ζαχαριάδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ώρα 14:50 Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες, με ήλιο και τη θερμοκρασιά στος 10 βαθμούς. Με λάσπες ο αγωνιστικός χώρος, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που υπήραν τις προηγούμενες μέρες. Περίπου 800 θεατές στις εξέδρες αυτή τη στιγμή.

Ώρα 14:59 Τώρα μπαίνουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και σε λίγο θα έχουμ την έναρξη του αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα.

6′ Σουτ του Ρομέου μέσα από την περιοχή , η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στην αγκαλιά του Σέτκους.

12′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Τσουμάνης που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις θα αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του θα πάρει ο Παπαγεωργίου.

15′ Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Χαβίτο, το σουτ όμως που θα επιχειρήσει είναι πολύ αδύναμο και δεν ανησυχεί τον Αθανασιάδη που μπλοκάρει εύκολα.

23′ Σουτ του Χαβίτο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

24′ Σουτ του Ρομέου, η μπάλα θα κοντράρει και πάλι και θα μπλοκάρει ο Σέτκους.

37′ Πέναλτι για τον Πανθρακικό. Ο Κάσες ανατρέπεται από τον Ναγιάρ και ο Μιχάλης Κουκουλάκης δείχνει το σημείο του πέναλτι.

38′ Γκοοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό. Ο Ίγκορ εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και ανοίγει το σκορ. Πανθρακικός – Κέρκυρα 1-0.

42′ Ωραία ατομική προσπάθεια του Μεχία, το σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε άουτ.

45′ Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

45’+1′ Ένταση μεταξύ Μεχία και Ναγιάρ. Οι δύο παίκτες θα πάρουν από μία κίτρινη κάρτα.

45’+3′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, με τον Πανθρακικό να προηγείται με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ίγκορ. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – Κέρκυρα 1-0.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Καϊκούτ περνάει στη θέση του Άνχελ Ρόχας.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα, όταν ο Κόντος βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, θα σουτάρει, όμως η μπάλα θα βρει στο σώμα του Παπαγεωργίου και θα απομακρινθεί. Οι παίκτες της Κέρκυρας διαμαρτύρονται για πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού του Πανθρακικού, όμως ο αμυντικός του Πανθρακικού είχε μαζεμενο το χέρι του πάνω στο σώμα και δεν είχε πρόθεση να κόψει την μπάλα με το χέρι.

53′ Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο για θέατρο.

58′ Κίτρινη κάρτα στον Παρασκευαΐδη.

60′ Σέντρα από τον Κρητικό, κεφαλιά από τον Μαρκόφσκι, μπλοκάρει ο Αθανασιάδης.

61΄Δεύτερη αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Φάμπιο κάνει ντεμπούτο με την Κέρκυρα και παίρνει τη θέση του Χαβίτο.

65′ Κίτρινη κάρτα στον Λαδάκη, για φάουλ που έκανε στο χώρο του κέντρου. Στη φάση αυτή ο Λαδάκης τραυματίστηκε και αποχωρεί με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

67′ Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Λαδάκης δεν μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του παίρνει ο Χασομέρης.

70′ Σουτ του Καϊκούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει ο Αθανασιάδης.

73′ Διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους παίκτες του Πανθρακικού, από προσπάθεια του Κάσες η μπάλα φαίνεται να βρίσκει σε χέρι αμυντικού της Κέρκυρας.

73′ Πέναλτι για την Κέρκυρα. Στην κόντρα οι παίκτες της Κέρκυρας θα επιτεθούν γρήγορα. Η μπάλα θα βρεθεί σε έναν χώρο που φαινόταν να ελέγχει ο Ποτουρίδης, ο οποίος θα κάνει λάθος, θα μπει στη φάση ο Μαρκόφσκι που θα κερδίσει τη μπάλα και θα ανατραπεί από τον Ποτουρίδη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα δείξει το σημείο του πέναλτι και θα αποβάλει τον πέναλτι με απευθείας κόκκινη κάρτα.

75′ Ο Αθανασιάδης αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαρκόφσκι και κρατάει το 1-0.

77′ Κίτρινη κάρτα στον Τζάνη που βρίσκεται στον πάγκο και αποβολή του Χάρη Μαυρομάτη. Ο πάγκος του Πανθρακικού διαμαρτύρεται ακόμα για τη φάση με τον Κάσες που ζήτησε πέναλτι.

79′ Τελευταία αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Ζδράβος περνάει στη θέση του Κάσες.

80′ Τελευταία αλλαγή και για την Κέρκυρα. Ο Ζορμπάς περνάει στη θέση του Καρντόσο.

90′ Έξι θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+5′ Κίτρινη κάρτα στον Ζορμπά.

90’+7′ Τέλος του παιχνιδιού. Ο Πανθρακικός δια πυρός και σιδήρου θα πάρει τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Κέρκυρα 1-0.

Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τη σημερινή αναμέτρηση.