ΕΠΣ Ξάνθης: «Πενταπλό» χτύπημα από τον Παύλο Μελά Κουτσού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με τις μηχανές στο φουλ δουλεύουν στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης στον περσινό Κυπελλούχο της ΕΠΣ Ξάνθης Παύλο Μελά Κουτσού, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενδυνάμωση του ροστερ για την μάχη της παραμονής στην Α’ κατηγορία.

Η ομάδα του Κουτσού μπορεί να έχει αρχίσει να δείχνει πολύ θετικά σημάδια με τον Νίκο Ανθόπουλο στον πάγκο ωστόσο η μάχη για την παραμονή να αναμένεται «καυτή» και πολύ δύσκολη, με τον προπονητή της ομάδας και την διοίκηση να «τρέχουν» στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να κλείσουν κάποιες «τρύπες» στο ροστερ του Παύλου Μελά αλλά και στην καλύτερη δυνατή στελέχωση του ροστερ, εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος καιτις μάχης για την παραμονή στην Α’ κατηγορία που δίνει ο επι δύο συναπτά έτη κάτοχος του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ήδη ο Παύλος Μελάς Κουτσού απέκτησε πέντε ποδοσφαιριστές ενώ αναμένονται ακόμη δύο με τρείς μεταγραφές για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ρόστερ. Για την ομάδα του Νίκο Ανθόπουλου αποκτήθηκαν ο Αμβροσιάδης από τον Α.ΠΟ.Ξάνθης, ο Μπάμπης Καραγιαννίδης από τον Ορφέα 2005, ο Στέφανος Λαμπάκης από την Θράκη Συδινής, ο Μαρίνος Καρατζόφ από την Θράκη Συδινής και η πιο ηχηρή έως τώρα αυτή του πρώην επιθετικού του Άρη Αβάτου Πάρη Κοτόπουλου. 

Πέρα από τις μεταγραφές στον Παύλο Μελά στρέφουν την προσοχή τους και στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Θράκη στην Συδινή που οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από την νίκη θα φέρει μεγάλες δυσκολίες για την ομάδα του Κουτσού.