Επιτυχίες των τμημάτων υγρού στίβου του Εθνικού στην Καβάλα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Το αγωνιστικό τμήμα  Υγρού Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμμετείχε το περασμένο Σάββατο (10/11) στους Α’ Γαλάζιους Κολυμβητικούς Αγώνες, διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας. Τον σύλλογο εκπροσώπησαν δύο αθλητές της αγωνιστικής κατηγορίας, που αν και μέσα σε περίοδο προετοιμασίας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. 

 

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ματσούκας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ. πεταλούδα με χρόνο 2.43.76 στην κατηγορία OPEN, ενώ ο Αναστάσιος Μερικίδης καατέλαβε την τέταρτη θέση στα 50 μ. πρόσθιο με χρόνο 34.94, επίσης στην κατηγορία OPEN.

Παράλληλα, στο πλαίσια προετοιμασίας για το παιδικό πρωτάθλημα, στο φιλικό αγώνα με την ομάδα της Καβάλας, το τμήμα παίδων και μίνι παίδων του Εθνικού διέπρεψε και πάλι, δείχνοντας αγωνιστικό χαρακτήρα, πειθαρχία και ομαδικότητα, ανατρέποντας το σκορ από 5-1 και κερδίζοντας τελικά με 6-7.

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του προπονητή της καβαλιώτικης ομάδας, όσον αφορά την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας, ζητώντας την περαιτέρω συνέχιση της συνεργασίας με τον Εθνικό. “Από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά”, επισημαίνει ο ΜΓΣ Εθνικός σε σχετικό δελτίο Τύπου.