ΕΠΣ Θράκης: Το πρόγραμμα των επαναληπτικών της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Τους τεσσερις φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης θα γνωρίζουμε του απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου, καθώς τη μέρα εκείνη πραγματοποιούνται οι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης. Δόξα Προσκυνητών, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών και Αστέρας Αιγείρου έχουν πάρει σκορ-πρόκρισης από τους πρώτους αγώνες και μένει να δούμε αν θα σφραγίσουν το είσιτήριο για την ημιτελική φάση ή θα έχουμε κάποια ανατροπή. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 14:30 καθώς υπάρχει ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Στην ημιτελική φάση ο νικητής του ζευγαριού Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Σαπών θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αετός Μίσχου – Αστέρας Αιγείρου, ενώ ο νικητής του ζευγαριού Ένωση Αμαξάδων – ΠΑΟΚ Κοσμίου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ελπίδα Σαπών – Ένώση Ασωμάτων. Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν στις 11 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 25 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά οι τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης είναι οι εξής (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Γήπεδο Προσκυνητών: Δόξα Προσκυντών – Ηρακλής Σαπών (2-0)

Γήπεδο Αμαξάδων: Ένωση Αμαξάδων – ΠΑΟΚ Κοσμίου (0-8)

Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών – Ένωση Ασωμάτων (3-1)

Γήπεδο Μίσχου: Αετός Μίσχου – Αστέρας Αιγείρου (0-2)