ΕΠΣ Ξάνθης: Έκπληξη με Βασιλειάδη από Βιστωνίδα!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Βιστωνίδας που απέκτησε από τον Ορφέα Puma Ξάνθης τον έμπειρο επιθετικό Σταύρο Βασιλειάδη.

Ο Βασιλειάδης που την περσινή σεζόν αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος  της ΕΠΣ Καβάλας με 22 γκολ, φορώντας την φανέλα του Κεραυνού Πέρνης,  αποφάσισε το καλοκαίρι να επιστρέψει για δεύτερη φορά στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης και να τον βοηθήσει στην πορεία του, κάτι που εν μέρει κατάφερε με τα τέρματα του ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά με τα χρώματα της Βιστωνίδας αυτή την φορά. Ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο αδερφός του Γιάννης.

Ο Βασιλειάδης παρότι μόλις 29(21/02/1985) έχει καταφέρει εξαιρετικά πράγματα με γεμάτες σεζόν και πολλά γκολ στην έως τώρα καριέρα του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Skoda Ξάνθη οπού πήρε ελάχιστες ευκαιρίες (μόλις 2), για να ακολουθήσουν Ολυμπιακός Βόλου, Πανθρακικός, Δόξα Γρατινής, Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης(2008-2010), Ζάκυνθος, Εθνικός Γαζώρου και τα τελευταία δύο χρόνια ο Κεραυνός Πέρνης, προτού όπως είπαμε επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ορφέα Ξάνθης.