Επίσκεψη έκπληξη του Δημάρχου Λαμπάκη στο ΤΟΛ της Μαΐστρου!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Μία έκπληξη περίμενε τα παιδιά και τους προπονητές του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου στο ΤΟΛ της Μαΐστρου.

Ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης επισκέθηκε τον χώρο όπου προπονούνται οι μικροί αθλητές και έμεινε για άλλη μία φορά έκπληκτος από την πολύ καλή όργανωση και τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζονται τα παιδιά του ΟΕΓΑ.

Παράλληλα όμως διαπίστωσε για ακόμα μία φορά την επιτακτική ανάγκη να βρει η Ενόργανη Γυμναστική το σπίτι της το οποίο όπως έχει υποσχεθεί θα είναι το Παλαιό Κολυμμβητήριο της πόλης, καθώς οι εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται αυτή τη στιγμή τα παιδιά είναι από κακές μέχρι επικίνδυνες για τη σωματική τους ακεραιότητα.  Οι μικροί αθλητές του ΟΕΓΑ που έχουν φέρει πολλές επιτυχίες στον σύλλογο και στην πόλη προετοιμάζονται για τις διοργανώσεις της νέας χρονιάς και το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Λέσχη Αξιωματικών.