Χωρίς Μπέρτο και Φλίσκα κόντρα στην Βέροια η Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στο παρελθόν για την ομάδα της Ξάνθης, που στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Βέροια(17:15, live ThrakiSportS), με το οποίο ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Super League.

Τα συνεχή παιχνίδια δεν επιτρέπουν χαλάρωση και ήδη στην ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησαν τη δουλειά ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Βέροια. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν ασκήσεις αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων. Στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει ο Γουάλας που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών, ενώ αντίθετα ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των Κώστα Φλίσκα και Μανώλη Μπέρτου που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την δική τους ποινή σ’ αυτό το παιχνίδι.

Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Δήμος Μπαξεβανίδης που δηλώθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα στο νησί των «Φαιάκων». Πρόγραμμα θεραπείας συνεχίζει να ακολουθεί ο Αντώνης Ράνος.