Πρωταθλήτρια χειμώνα στις… κίτρινες η Ξάνθη! Στους ουραγούς ο Πανθρακικός!!! Όλη η λίστα…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πρωταθλήτρια χειμώνα στις κίτρινες κάρτες αναδείχτηκε η Skoda Ξάνθη, με το πέρας και της 11ης εμβόλιμης αγωνιστικής με την οποία έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα της Super League. Το ThrakiSportS έψαξε και σας παρουσιάζει την κατάσταση των ομάδων στην συγκεκριμένη κατηγορία, και ποιοι παίκτες των Θρακιώτικων ομάδων έχουν δει την κίτρινη κάρτα και πόσες φορές.

Οι παίκτες της Ξάνθης έχουν αντικρίσει συνολικά 54 φορές την κίτρινη κάρτα, με πιο «σκληρούς» τους Μπέρτο και Σολτάνι που έχουν κιτρινιστεί από 6 φορές έκαστος, ενώ ακολουθεί ο Μανώλης Παπαστεριανός με πέντε κίτρινες, ενώ στην συνέχεια έχουν με των Κώστας Φλίσκας μαζί με Κλέιτον, Γουάλας και  Μπαξεαβνίδη που έχουν δει από 4 κίτρινες. Στο όριο των 3 κίτρινων είναι οι Λουσέρο και Λισγάρας, ενώ από δύο φορές την κίτρινη κάρτα έχουν δει οι Καρυπίδης, Βασιλακάκης, Κομεσίδης και ο Ρούντι που αποχώρησε. «Μόλις» 1 φορά τιμωρήθηκαν οι Γούτας, Καπετάνος, Ράνος, Κυριακίδης και ο Ρενάν που αποχώρησε. Ενώ «καθαροί» έχουν καταφέρει να βγουν έπειτα από 18 αγωνιστικές οι Ομπόντο και Ζαρόπουλος.

Από την άλλη ο Πανθρακικός έχει δεχτεί συνολικά 37 κίτρινες, με τον Χρήστου και τον Σερφά να είναι ο πρώτοι σε κάρτες έχοντας τιμωρηθεί τέσσερις φορές, ενώ στο όριο των 3 κίτρινων είναι  οι Παπαγεωργίου, Τζάνης, Χασομέρης, Μεχία, Εμπόου και Ποτουρίδης. Δύο φορές έχουν κιτρινιστεί οι  Κάσες και Λαδάκης, ενώ από μία κίτρινη έχουν δει οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Πέρεζ και Ντάνι Φερνάντεζ. Ενώ από τους παίκτες που αγωνίζονται και βρίσκονται ακόμη στο ροστερ καθαροί έχουν καταφέρει να μείνουν οι Ίγκορ και Ντιγκινί. Πάντως με αυτές τις κάρτες, ο Πανθρακικός είναι στις τελευταίες θέσεις- δηλαδή  είναι από τις περισσότερες ευνοημένες ομάδες σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Στις πρώτες θέσεις πέρα από την  Ξάνθη βρίσκονται επίσης ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ η ομάδα με τις λιγότερες κίτρινες είναι ο Ολυμπιακός με μόλις 21 όταν η αμέσως επόμενη ομάδα που ακολουθεί ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει 34 και η Βέροια 36.

Αναλυτικά:

1. Skoda Ξάνθη: 54
2. Παναιτωλικός: 51
3. Αστέρας Τρίπολης: 52
4. Κέρκυρα: 47
5. Εργοτέλης: 47
6. ΠΑΟΚ: 46
7. Λεβαδειακός: 45
8. ΑΕΛ Καλλονή: 45
9. Ατρόμητος: 42
10. Παναθηναϊκός: 41
11. ΟΦΗ: 40
12. Πανιώνιος: 40
13. Πλατανιάς: 40
14. Νίκη Βόλου: 38
15. Πανθρακικός : 37
16. Βέροια: 36
17. ΠΑΣ Γιάννενα: 34

18. Ολυμπιακός: 21