ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο αγώνα των Σαπών με τον Σώστη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Άσχημο ποδαρικό έκανε η Ελπίδα Σαπών, σε αντίθεση με τη ομάδα της Δόξας Σώστη που ξεκίνησα εντυπωσιακά για την νέα χρονιά, αφού πέρασε μέσα από την έδρα της Ελπίδας Σαπών επικράτησε με 0-3.

Με καλό σχετικά καιρό για την εποχή και 30- 40 περίπου φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου το παιχνίδι ξεκίνησε με φαβορί τη δεύτερη Ελπίδα που καταδίωκε τους Προσκυνητές στη βαθμολογία της Α1 Κατηγορίαςτης ΕΠΣ Θράκης, όμως στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτέλεσματα είναι πιθανα και επαληθεύτηκε και στον αγώνα των Σαπών.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις του αγώνα ήταν ελάχιστές, αφού δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με εξαίρεση κάποιες μικροευκαιρίες για τις δυο ομάδες και το γκολ που πήραν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα στο 35′ ο νεοαποκτηθέντας Ζέρβας έκανε το 0-1 μεσα σε διαμαρτυρίες για οφφσαιντ από τους τις Ελπίδας, έπειτα από ωραία προσπάθεια και πάσατου Σερίφη. Στο 44′ ο Ομέρ Χασάν θα χάσει μια καλή στιγμή για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά το σουτ του παίκτη της Ελπίδας πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Με την έναρξη σχεδόν του β’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι στο 49′ θα κάνουν το 0-2 με ωραίο πλασέ του Καραπάτσιου έπειτα από φάουλ του Ζέρβα. Στο 53′ ο Μακίδης της Ελπίδας θα βρει τον Μυστρίδη μόνο στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ του τελευταίου θα φύγει πολύ πάνω από τα δοκάρια. Η Ελπίδα πίεσε αρκετά για μειώσι το σκορ και στο 83′ ο Παπουνίδης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με ψιλοκρεμαστό πλασεαλλά η μπάλα θα βγει λίγο άουτ. Στο 87ο λεπτό ο Μαρινέλης της Δόξας θα χάσει μοναδική ευκαιρία για το 0-3, αλλα αυτό θα γίνει στο 90′ με τον Σερίφη που δέχθηκε όμορφη μπαλιά του Ζέρβα. Διαιτητής ο Κουμπαράκης.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ  (Χαριτόπουλος): Κωνστανταράκης, Σεμερτζη Χασάν, Μακίδης, Ρούφος, Καραθανάσης, Δημόπουλος, Τουφεξής (Παπουνίδης), Χασάν Ομέρ (Ντεμερτζίδης), Πασχάλης, Μυστρίδης, Κασσιτερίδης (Νικολαΐδης)
ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ  (Κατσαρίδης): Δημόπουλος, Καρπούζης (Μάναλης), Τέφος, Φλέγγας, Κυπαρισούδης, Τσορπίδης, Σερίφης, Τρέσαλος, Καπαπάτσιος (Μαρινέλης), Καλοδημίδης (Μπελέρης), Ζέρβας