Δεν έρχεται στην Κομοτηνή με την Κέρκυρα ο Ντιόγκο

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ των Φαιάκων Ντιόγκο Ζορντάο δεν γλίτωσε τα χειρότερα και προστέθηκε στη λίστα των «πονοκεφάλων» του Γρηγορίου και χάνει το παιχνίδι με την πρώην του ομάδα  και την επιστροφή του στην Κομοτηνή.

Ο πρωην παίχτης του Πανθρακικού τη προηγούμενη σεζόν, να μείνει εκτός για διάστημα περίπου 20 ημερών μετά το  πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο άτυχο ματς 2-3 με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Ο Ντιόγκο έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο σύμφωνα με όσα αναφέρονται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας που ωστόσο περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής προκειμένου να έχει σαφέστερη άποψη.

Όπως και να ‘χει πάντως ο Γρηγορίου θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Ντιόγκο εκτός του Γκόμες στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό για την 18η αγωνιστική. Επίσης, εκτός πλάνων είναι και ο Βενέτης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, κάτι που αυξάνει τον προβληματισμό του Γρηγορίου για την στελέχωση της αμυντικής τετράδας.

Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την Δευτέρα την απόκτηση του 27χρονου Πορτογάλου επιθετικού Φάμπιο με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο, όπως και την απόκτηση του διεθνούς Γεωργιανού κεντρικού αμυντικού Ακάκι Κουμπούτια ως αντικαταστάτη του Μπεν Σαμπάτ.

Η ανακοίνωση για το Φάμπιο αναφέρει: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Moreira Tavares FABIO, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο Fabio αποκτήθηκε με εξάμηνο δανεισμό απ’ την ΠΑΕ Ατρόμητος», ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και ο Κουμπούτια: «Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεωργιανό διεθνή κεντρικό αμυντικό, AKAKI KHUBUTIA, τον οποίο και καλωσορίζει. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών».