Το ευχαριστώ του Μουστακίδη στον Σιδηρόπουλο και η απάντηση του αρχηγού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
– O προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης μετά τις δύο ήττες από τον Φοίνικα και τη Λαμία, πραγματοποίησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ,  ευχαριστώντας τον Άκη Σιδηρόπουλο για τη συνεισφορά του σ’ αυτό το δύσκολο σημείο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως πρέπει πρώτα να λυθούν τα προβλήματα και έπειτα να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι των Εβριτών, ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον βασικός πασαδόρος στην ομάδα θα είναι ο Σταύρος Κασαμπαλής.
Πιο αναλυτικά ο τεχνικός του Εθνικού δήλωσε:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άκη Σιδηρόπουλο που παρότι ήταν εκτός δράσης 7,5 μήνες ήρθε να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ώστε να φανούμε με αξιοπρέπεια ως ομάδα. Ο Εθνικός περνάει μία δύσκολη περίοδο και πρέπει όλοι να βρούμε πάλι το βηματισμό μας. Έχουμε αποσυντονιστεί με αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Η ήττα στη Λαμία ήταν μια ήττα που μας βγάζει εκτός του στόχου της 4αδας. Ήδη μετά την ήττα από τον Φοίνικα η 4αδα έχει απομακρυνθεί. Πρέπει να λύσουμε πρώτα τα προβλήματα μας. Όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και μετά να ξαναμιλήσουμε για 4αδα. Για την ώρα προέχει η ηρεμία μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα περιμένω την επιστροφή του Σταύρου Κασαμπαλή και θα έχει τη θέση του βασικού πασαδόρου μετά την αποχώρηση του Ζάρκο Κίσιτς”.

Από την πλευρά του, ο ιστορικός αρχηγός του Εθνικού Γρηγόρης Σιδηρόπουλος τόνισε μετά το ματς της Λαμίας:

«Εγώ δεν επιστρέφω στην ενεργό δράση. Απλά αγωνίστηκα διότι μετά την παρωδία στον αγώνα που έδωσε ο Εθνικός με τον Φοίνικα στη Σύρο ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να έχει αξιοπρεπή παρουσία. Δεν τα καταφέραμε σήμερα αλλά ο Εθνικός δεν βγαίνει από τους στόχους του. Δεν αξίζει στη Λαμία η βαθμολογική θέση που βρίσκεται».

Στην φωτογραφία ο Σιδηρόπουλος με πολιτικά, στις 28 Δεκεμβρίου στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος, όταν παρακολουθούσε τον αγώνα του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό. Ποιος να φανταζόταν ότι δυο εβδομάδες μετά θα ξαναφόραγε την φανέλα και θα ήταν βασικός πασαδόρος του Εθνικού…