Το τρίτο ημίχρονο από τα Πηγάδια! Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Απογοητευμένος από την ήττα από τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο Περέιρα που στο ντεμπούτο του στον πάγκου του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να παίρνει μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ραζβάν Λουτσέσκου (Skoda Ξάνθη): «Χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Τελείωσε. Αντιμετωπίσαμε μία τεράστια ομάδα με πολύ καλή ποιότητα, δύναμη σε οτιδήποτε έκαναν, κάναμε κι εμείς τα λάθη μας και δεν είχαμε πιθανότητες από την αρχή. Είμαι ικανοποιημένος που αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με τέτοια ποιότητα προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είχαμε ευκαιρίες. Δυστυχώς για μας από δύο στημένες φάσεις κι από μία κόντρα επίθεση δεχθήκαμε τα γκολ. Έχουμε κάθε τρεις μέρες σημαντικά παιχνίδια, δουλεύουμε στην στρατηγική μας. Η επιλογή των παικτών έχει να κάνει και με τον αντίπαλο.»

Βίτορ Περέιρα (Ολυμπιακός): «Παίξαμε σε ένα γήπεδο δύσκολο με μία δύσκολη ομάδα την Skoda Ξάνθη, που ήταν αήττητη στην έδρα της. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Η ομάδα μου ήταν πρόθυμη να δουλέψει στις προπονήσεις. Σήμερα ήμασταν ένα συμπαγές σύνολο που ήθελε να τρέξει και φτάσαμε στον στόχο μας. Παίξαμε σαν ομάδα, αυτό ήταν το κύριο χαρακτηριστικό μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρέπει όμως να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε φαβορί. Θα ήθελα να πω πως η σημερινή νίκη δεν είναι μόνο δική μου δουλειά αλλά και του Μίτσελ που άφησε μία πολύ καλή ομάδα.»