LIVE η Β’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Μαχητές Δόξα Πεύκων και Άργος Ορεστικό – ΓΑΣ Κομοτηνή

Μεταδίδει από το κλειστό του Ευμοίρου ο Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες Ασπίδα Ξάνθη – Μαχητές Δόξα Πεύκων και Άργος Ορεστικό – ΓΑΣ Κομοτηνή για τη 12η Αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο μπάσκετ. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο του Ευμοίρου, ενημερώνεται και για την εξέλιξη στο παιχνίδι του Άργους Ορεστικού και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο Μπάσκετ, με την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα των Μαχητών Δόξα Πεύκων, ενώ ο ΓΑΣ αγωνίζεται στο Άργος Ορεστικό με την ομώνυμη ομάδα.

Ώρα 16:45 Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 12ης Αγωνιστικής είναι Πιερικός Αρχέλαος – ΧΑΝΘ, Προμηθέας – Αργοναύτης, Φοίνικας Λάρισας – Ευρώπη Πευκοχωρίου, Τιτάνες Παλαμά – Αίας Ευόσμου και Στρατώνι – Ανατόλια.

Ώρα 16:52 Διαιτητές της αναμέτρησης στην Ξάνθη είναι οι Ευφραιμίδης και Ταρενίδης Κ., ενώ στο Άργος Ορεστικό οι Δελληγιανίδης και Τσιρτσιμάλης.

Ώρα 17:00 Άρχισε το παιχνίδι στην Ξάνθη. Ακόμα δεν έχουμε κάποια επικοινωνία με το Άργος Ορεστικό. Αν μάθουμε το οτιδήποτε θα σας ενημερώσουμε.

Ώρα 17:22 Πολύ καλή εμφάνιση για τη Ασπίδα στο πρώτο δεκάλεπτο, προηγείται δίκαια με 3 πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Μαχητές Δόξα Πεύκων 24-21.

Ώρα 17:50 Εκπληκτική εμφάνιση για την Ασπίδα Ξάνθης, που έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και προηγείται με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Μαχητές Δόξα Πεύκων 48-36.

Ώρα 18:05 Δυστυχώς από το παιχνίδι του ΓΑΣ δεν έχουμε ακόμα καμία ενημέρωση.

Ώρα 18:23 Πολύ κακή στην τρίτη περίοδο η Ασπίδα Ξάνθης. Οι Μαχητές με σερί 5-30 όχι μόνο γύρισαν το παιχνίδι, αλλά έχουν πάρει πλέον αυτοί διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Μαχητές Δόξα Πεύκων 53-66.

Ώρα 18:50 Τέλος του αγώνα στην Ξάνθη. Δεν τα κατάφερε η Ασπίδα, που κατέρευσε στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Μαχητές Δόξα Πεύκων 72-83.

Ώρα 18:55 Τελικό αποτέλεσμα και στο Άργος Ορεστικό, με τον ΓΑΣ Κομοτηνή να γνωρίζει ακόμα μία ήττα. Τελικό αποτέλεσμα: Αργος Ορεστικό – ΓΑΣ Κομοτηνή 76-55.

Ακολουθεί ρεπορτάζ και από τις δύο αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης.