LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το ΔΑΚ Κομοτηνής ο Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ατρόμητο για την 11η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportS απο το ΔΑΚ Κομοτηνής, οπού σε λίγη ώρα ο γηπεδούχος Πανθρακικός, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για αυτόν, υποδέχεται τον Ατρόμητο, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον δώσει ανάσα και θα τον ανεβάσει στο βαθμολογικό πίνακα.

Ώρα 16:40 Αρνητική η παράδοση του Πανθρακικού με αντίπαλο τον Ατρόμητο, καθώς σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος η ομάδα της Κομοτηνής έχει αντίστοιχες ήττες. Το μονάδικό θετικό αποτέλεσμα για τον Πανθρακικό ήταν το πρόσφατο 1-1 στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ώρα 16:47 Μόλις πήραμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου, Χασομέρης, Έμποου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Ατρόμητος: Γκορμπούνωφ, Κατσουράνης, Κούρος, Φυντανίνης, Γεωργίου, Παπάζογλου, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης.

Ώρα 16:55 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Τζάνης, Κάσες, Αράμπα, Σερφά, Ζδράβος και Λίτσκας, ενώ για τον Ατρόμητο οι Μπάρκας, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Τάτος, Νάστος, Καραμάνος και Παπασπύρος.

Ώρα 17:02 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Γεωργαράκο (Αθηνών) και Σταθόπουλο (Ηλείας), ενώ τέταρτος είναι ο Στυλιάρας από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας

Ώρα 17:07 Περίπου 1000 θεατές στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος με πιθανότητα βροχής και τη θερμοκρασία στους 13 βαθμούς.

Ώρα 17:13 Μόλις μπήκαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και όλα είναι έτοιμα για το πρώτο σφύριγμα.

1′ Έναρξη του αγώνα.

8′ Σέντρα του Κούρου από τα αριστερά, ο Παπάζογλου με τακουνάκι θα προσπαθήσει να σκοράρει, μπλοκάρει εύκολα ο Αθανασιάδης.

12′ Κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη.

14′ Κίτρινη κάρτα στον Μεχία.

17′ Διαγώνιο σουτ του Ούμπιντες, η μπάλα άουτ.

21′ Πρώτη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Ντιγκινί θα σεντράρει από τα δεξιά, ο Κιβρακίδης στην προσπάθεια του να διώξει με προβολή στέλνει την μπάλα προς το τέρμα της ομάδας του, με τον Γκορμπούνωφ να προλαβαίνει και να διώχνει τελευταία στιγμή και να μαζεύει με δεύτερη προσπάθεια.

27′ Πολύ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ρομέου από τα δεξιά, ο Ίγκορ θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ξυστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου.

29′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Αθανασιάδη μετά από κόρνερ να πραγματοποιεί πολύ κακή έξοδο, η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου στο ύψος της μεγάλης περιοχής που θα σουτάρει και ο Ίγκορ πάνω στη γραμμή θα διώξει την μπάλα.

32′ Κίτρινη κάρτα στον Σερφά που κάθεται στον πάγκο του Πανθρακικού, επειδή πέταξε μία μπάλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

40′ Σέντρα του Κούρου, κεφαλιά του Παπάζογλου, η μπάλα άουτ.

41′ Πέναλτι για τον Πανθρακικό, ύστερα από ανατροπή του Ίγκορ από τον Κούρο.

42′ Γκοοοοοοοοοολ για τον Πανθρακικό. Ο Ίγκορ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Γκορμπούνωφ και ανοίγει το σκορ. Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-0.

43′ Κίτρινη κάρτα στον Γκορμπούνωφ.

43′ Ο διαιτητής της αναμέτρησης αποβάλει τον προπονητή του Ατρομήτου Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος διαμαρτύρονταν έντονα για το πέναλτι.

45′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

45’+3′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό να προηγείται. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-0.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

58′ Γκολ για τον Ατρόμητο. Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος ισοφαρίζει. Ο Κατσουράνης σεντράρε από τα δεξιά, ο Ούμπιντες βρήκε με κεφαλιά στον Παπάζογλου στη μικρή περιοχή αμαρκάριστο, αυτός έκανε την προβολή, ο Αθανασιάδης έδιωξε ο Αθανασιάδης πάνω στη γραμμή, η μπάλα πήρε ύψος και ο Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού. Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-1.

61′ Διπλή αλλαγή για τον Ατρόμητο. Μπρίτο και Ναπολεόνι περνάνε στη θέση των Λαζαρίδη και Γεωργίου αντίστοιχα.

62′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, ο Αθανασιάδης διώχνει σε κόρνερ.

68′ Κίτρινη κάρτα στον Μπάλλα.

72′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Χασομέρη περνάει ο Κάσες.

80′ Τελευταία αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Καραμάνος στη θέση του Μπάλλα.

82′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Τζάνης στη θέση του Ρομέου.

84΄ Σέντρα του Μπρίτο από αριστερά, ο Αθανασιάδης προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ.

90′ Τέσσερα τα λεπτά τον καθυστερήσεων.

90’+3′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο για να πάρει τη νίκη. Ο Κιβρακίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα του Πανθρακικού δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Καραμάνο στο ύψος λίγο μέσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής που σούταρε, με τον Ποτουρίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή και να κρατάει το 1-1.

90’+4′ Τέλος του παιχνιδιού. Πολύ κακός ο Πανθρακικός στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απέιλησε σχεδόν καθόλου τον Ατρόμητο, που όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Τελικό Αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-1.

Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι…