LIVE από το “Ανθή Καραγιάννη”: ΑΟ Καβάλας – Έβρος Σουφλίου 1-0 (τελικό)

Μεταδίδει ο Νίκος Γκούντλης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΑΟ Καβάλας – Εβρος Σουφλίου για την 13η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Νίκος Γκούντλης μεταδίδει…

Καλησπέρα. Θα παρακολουθήσουμε μαζί την εξέλιξη στο σημαντικό παιχνίδι της Καβάλας με τον Έβρο Σουφλίου, που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας. Παράλληλα θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στους υπόλοιπους αγώνες της αγωνιστικής.

Ωρα 14:22  Υπενθυμίζεται ότι το ματς Αρης Θεσσαλονίκης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες μετά τα υπόλοιπα παιχνίδια, στις πέντε δηλαδή, για τηλεοπτικούς λόγους και θα μεταδοθεί με ξεχωριστή ανάρτηση από το ThrakiSportS.

Ωρα 14:26  Θυμίζουμε το πρόγραμμα: Καβάλα – Έβρος Σουφλίου, Ορφέας Ελευθερούπολης – Θύελλα Φιλώτα, Καστοριά – Πανσερραϊκός, Καμπανιακός – Απόλλων Αρναίας, Εθνικός Αγιονερίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμας – Άρης Ακροποτάμου και Άρης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Ωρα 14:28  Στην Καβάλα βρίσκεται ο συνάδελφος Δημήτρης Μπουντάς από την εφημερίδα “Χρονόμετρο”, που θα μας ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα του Έβρου Σουφλίου.

Ωρα 14:31  Διαιτητές στην αναμέτρηση Καβάλας – Έβρου Σουφλίου είναι οι Παπαργυρίου, Γιαμούζης, Θεοδώρου (Πιερίας)

Ωρα 14:33  Θρακιώτικη τριπλέτα έχουμε στο Δόξα Δράμας – Άρης Ακροποτάμου με τον Κιγιτζη διαιτητή του Συνδέσμου Θράκης και βοηθούς τον επίσης κομοτηναίο Δημητριάδη και τον Κούλα (Ξάνθης)

Ωρα 14:35  Οσο για το ματς Άρης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, διαιτητές είναι οι Τσιτσανούδης, Γκαρέλης, Μάνος (Λάρισας).

Ωρα 14:39 Υπενθυμίζεται ότι ο Έβρος Σουφλίου μετά από εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλά άσχημα αποτελέσματα προς το τέλος, έχει πέσει στην όγδοη θέση με 16 βαθμούς και σε περίπτωση νέας ήττας (προηγήθηκαν τα δύσκολα εντός έδρας ματς με τους πρωτοπόρους Αρη και Πανσερραϊκό ενώ σήμερα δίνει αγώνα με την τρίτη της παρέας της κορυφής, την Καβάλα.

Ωρα 14:42  Η Καβάλα από την πλευρά της με 25 βαθμούς είναι ισόβαθμη με τον Πανσερραϊκό στην δεύτερη θέση, έναν πόντο πίσω από τον Άρη. Αν κερδίσει θα πατήσει προσωρινά κορυφή, μέχρι τουλάχιστον να ολοκληρωθεί το ματς στο Χαριλάου με τον Εθνικό που αρχίζει στις πέντε και επίσης θα μεταδοθεί από το ThrakiSportS. 

Ωρα 14:48  Πάμε σε συνθέσεις από το παιχνίδι του Ανθή Καραγιάννη. Ο Γιώργος Αραμπατζής (που λόγω της γνωστής τιμωρίας δεν επιτρέπεται να είναι στον πάγκο) ξεκινά για τον Έβρο Σουφλίου με τους Μπινόπουλο, Λαμπερνάκη, Παναγιώτου, Κίτσο, Μπάμνιο, Ευφραιμίδη, Δραγανίδη, Γωνιάδη, Αμετ Ερκάν, Εμρέ και Τοπούζη. Η ενδεκάδα της Καβάλας: Φυρινίδης, Κοσμίδης, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Παρμαξίδης, Παππάς, Μπαρέττας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας.

Ωρα 14:55  Σε λίγο αναμένεται η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τους διαιτητές, για την έναρξη του αγώνα.

Ωρα 14:59  Εισοδος των δυο ομάδων, πάμε για την έναρξη του ματς

1′  Εναρξη του αγώνα

7′  Ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, χωρίς μεγάλη ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες

8′  Πρώτη υποψία ευκαιρίας για την Καβάλα. Σέντρα Κοσμίδη, κεφαλιά πάσα Κανούλα, ο Παππάς το γυριστό, η μπάλα σε σώμα αμυντικού και κόρνερ.

21’ Νέα ευκαιρία για Καβάλα. Σέντρα Διαμαντίδη, ο Κανούλας μόνος την κεφαλιά στην αγκαλιά του Μπινόπουλου.

27’  Γκολ για την Καβάλα. Εκπληκτική ενέργεια του Παππά από τα δεξιά, που έκανε ότι ήθελε τον Λαμπερνάκη, γύρισε στο ύψος του πέναλτι και ο Μπαρέττας με ψύχραιμο πλασέ έκανε το Καβάλα – Έβρος Σουφλίου  1-0.

35′ Σε άλλα ματς προηγούνται η Δόξα Δράμας του Ακροποτάμου και ο Ηρακλής Αμπελοκήπων της Αναγένησης Γιαννιτσών

45’ Δοκάρι για την Καβάλα στην εκπνοή του ηημιχρόνου. Σέντρα Μπρατσιάνι, ο Μπαρέττας αφήνει για τον Διαμαντίδη, που θα πιάσει ξερό σουτ, η μπάλα στο οριζοντιο δοκάρι. Γλιτώνει το 2-0 ο Έβρος.

45+1′ Τέλος πρώτου μέρους στην Καβάλα. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Καβάλα – Έβρος Σουφλίου 1-0

Ωρα 15:52  Αποτελέσματα ημιχρόνου στην Γ’ Εθνική: Καβάλα – Έβρος Σουφλίου 1-0, Ορφέας Ελευθερούπολης – Θύελλα Φιλώτα 0-0, Καστοριά – Πανσερραϊκός 0-0, Καμπανιακός – Απόλλων Αρναίας 0-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 και Δόξα Δράμας – Άρης Ακροποτάμου 2-0.

Ωρα 15:55  Θυμίζουμε ότι στις πέντε το απόγευμα, σε μια ώρα δηλαδή, ξεκινά στο Κλεάνθης Βικελίδης το  Άρης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και μεταδίδεται και αυτό ζωντανά από το ThrakiSportS, αφού θα βρίσκεται εκεί ο ανταποκριτής μας στην Θεσσαλονίκη Κώστας Καραγιάννης

Ωρα 16:01  Πάμε για την έαρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς αλλαγές

51′ Πρώτη αλλαγή για τον Εβρο Σουφλίου. O Αντωνιάδης στη θέση του Παναγιώτου.

58′  Δευτερη αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. Εξω ο Ευφραιμίδης, μέσα ο Ναθαναηλίδης

59’ Ευκαιρία για την Καβάλα. Συστημένο φάουλ του Παρμαξίδη, ο Ιορδανίδης την κεφαλιά στην αγκαλιά του Μπινόπουλου.

63’ Ευκαιρία για το Σουφλί. Ατομική προσπάθεια και σέντρα σουτ του Ερκάν από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει άουτ.

70’ Αποβάλλεται για διαμαρτυρίες ο βοηθός προπονητής του του Έβρου Ακης Πατσίδης, που εκτελεί χρέη στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του Γιώργου Αραμπατζή.

73′  Αλλαγή για την Καβάλα. Έξω ο Παππάς, μέσα ο Γρ. Παπαδόπουλος.

75′ Εχει ανοίξει εδώ και αρκετή ώρα και το live από τον αγώνα του Αρη Θεσσαλονίκης με τον Εθνικό. Δείτε το ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

78′ Μόλις μαθαίνουμε ότι σκοράρει ο Πανσερραϊκός και ανοίγει το σκορ στην Καστοριά, ένα τέταρτο περίπου πριν το τέλος του αγώνα εκεί.

80’ Τεράστια ευκαιρία για τον Έβρο. Ο Ερκάν απέφυγε τον Ιορδανίδη, γύρισε στη μικρή περιοχή, ο Αντωνιάδης άφησε για τον Δραγανίδη, που πλάσαρε άουτ.

81′ Αλλαγή για την Καβάλα. Βγαίνει ο Κανούλας και παιρνάει στην θέση του ο πρώην παίκτης του Σουφλίου Μπάτζιος.

89’ Πάσα Γρ. Παπαδόπουλου στον κενό χώρο, ο Μπαρέττας το σουτ, για να διώξει εκ νέου ο Μπινόπουλος.

90+2′  Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Καβάλα – Εβρος Σουφλίου 1-0 

Ωρα 17:02  Τελικά αποτελέσματα: Καστοριά – Πανσερραϊκός 0-2, Δόξα Δράμας – Αρης Ακροποτάμου 3-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0, Εθνικός Αγιονερίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-1, Ορφέας Ελευθερούπολης – Θύελλα Φιλώτα 0-1, Καμπανιακός – Απόλλων Αρναίας 1-0. 

Ωρα 17:05  Εχει ξεκινήσει το ματς στο Χαριλάου ανάμεσα σε Άρη και Εθνικό. Κάπου εδώ ολοκληρώνεται αυτό το live. Ο Εβρος Σουφλίου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε 1-0 στην Καβάλα. Επομένως μεταφερθείτε εκεί για να συνεχίσετε να έχετε ενημέρωση από την Γ’ Εθνική. Για να δείτε την μετάδοση κάντε κλικ ΕΔΩ.