Super League: Πέντε γκολ και πλούσιο θέαμα στο “Ελ Θράκικο” των Κ15

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Στο “Ελ Θράκικο” των Κ15 της Super League, η Ξάνθη έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Σώστη, αφού επικράτησε του Πανθρακικού με 2-3, αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα, αφού προηγήθηκε με 0-3 (0-2 από το ημίχρονο), αλλά η ομάδας της Κομοτηνής δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε σε 2-3  και πίστεψε στο τέλος για την ισοφάριση, χωρίς τελικά να τα καταφέρει…

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ξάνθη πέρασε στη δεύτερη θέση με 24 βαθμούς αφήνοντας τρίτο τον Παναιτωλικό,ενώ ο Πανθρακικός έμεινε στους οχτώ βαθμούς.

Στο 3’ ο Ζώτος έκανε το 0-1 και στο 26’ ο Ζουμπουλίδης το 0-2 ενώ ο Γιαννακόπουλος με αυτογκόλ στο 70’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο Πανθρακικός στο 70’ μείωσε σε 1-3 με τον Πασχαλίδη και στο 78′ του αγώνα ο Παπαγεωργίου διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Δρούζας (Καρακασίδης – Γκιόσης) της ΕΠΣ Θράκης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Μπαξεβάνης, Τηλαβερίδης, Θεοφυλάκης, Τοπουζίδης (62’ Σαμαράς), Ζώτος, Βεζάζης (66’ Μπαργκάν), Παπαστεργίου, Σταματιάδης (60’ Μαλαδένης), Σουλεϊμάν (62’ Χατζηπατέρας), Ζουμπουλίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αραμπατζής, Τζιαφαλιας, Στοινοβιτς, Αθανασιαδης (75′ Μίχος),Βλαχοπουλος, Πασχαλιδης, Παχουμης (53′ Τσεβδέτ), Πατσιωρας (65′ Παπαγεωργίου), Αμετίδης (68′ Σμαραγδης), Καμπουρουδης, Γιαννακόπουλος