Χωρίς προβλήματα στη Θεσσαλονίκη ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και από το Σάββατο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του Εθνικού, Νίκος Ουσταμπασίδης προετοίμασε την ομάδα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του κρύου που επικρατεί στον Έβρο επέλεξε να έχει όλους σχεδόν τους παίκτες στη διάθεση του για το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη, ενώ θα ανακοινώσει και την αποστολή πριν το παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, Άρης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα τεθούν αντιμέτωποι και σε επίπεδο ακαδημιών.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Έβρου «παράλληλα στο γενικό καλό κλίμα που επικρατεί όλη την εβδομάδα ανάμεσα στους ανθρώπους των διοικήσεων των δύο ομάδων, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μεταξύ των αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών πρίν από την έναρξη του ματς στη Θέρμη. Μετά τη λήξη του τουρνουά οι μικροί ποδοσφαιριστές μας και οι συνοδοί τους θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι των ανδρικών ομάδων».