Η κοπή πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε σε κοσμική ταβέρνα στο Σουφλί ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νόρα Μοσχοφίδου,ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ορεστιάδας Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βόλου Βασίλειος Γιαννουλής, η ομάδα του Σωματείου Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου, συγγενείς και φίλοι των Διαιτητών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχέλης Δημήτριος, στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ευτυχία, δημιουργία και εκπλήρωση των στόχων, ανέγνωσε ένα απόσπασμα από το συγγραφικό του έργο «Η αλήθεια για το Διαιτητή». Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για το έργο του στην καλαθοσφαίριση και τη συνεργασία του με το Σύνδεσμο στον Πρόεδρο του Σωματείου Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου Σταμάτη Τσιακίρη και για την πολύχρονη προσφορά του στη διαιτησία στον Διαιτητή και Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Ορεστιάδας Αλέξανδρο Μπαρμπούδη.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Διαιτητής-μέλος του Συνδέσμου Στέλιος Γιαννουλής, ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσει αγώνα της Euroleague.