Έχασαν την πτήση στην Ορεστιάδα και πάνε …οδικώς για τον αγώνα στη Κηφισιά!

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Οδικώς θα πάει ο ΑΟΟ στην Αθήνα, αφού έχασαν την πτήση από την Αλέξανδρούπολη. To χειρότερο; Πέρα από την ταλαιπωρία του πήγαινε, θα έχουν και αυτήν του “έλα” με λεωφορείο, αφού από την στιγμή που χάθηκε η πτήση, ακυρώθηκαν αυτόματα και τα εισιτήρια της επιστροφής, καθώς είχαν βγει αλερετούρ!

Συγκεκριμένα, ενώ η αποστολή της Ορεστιάδας είχε κανονίσει να μεταβεί στην Αθήνα με αεροπλάνο για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, λόγω προφανώς άσχημου προγραμματισμού χάθηκε η πτήση αφού οι παίκτες έφτασαν στην πρωτεύουσα του Έβρου όταν ήδη είχε φύγει το αεροπλάνο. Αμέσως αναζητήθηκε λεωφορείο για να άνε τουλάχιστον να πάρουν αεροπλάνο από την Θεσσαλονίκη, αλλά μόλις έγινε αντιληπτό ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να βρεθεί πτήση για όλη την ομάδα, αποφασίστηκε τελικά το λεωφορείο που αναχώρησε από την Αλεξανδρούπολη να πάει τελικά με προορισμό την Αθήνα.

Επιπλέον ακυρώθηκαν και τα εισιτήρια της επιστροφής, οπότε θα πρέπει η αποστολή της ομάδας να επιστρέψει στη βάση της και πάλι οδικώς – προφανώς με το ίδιο λεωφορείο. Οι παίκτες αναμένεται να φτάσουν ταλαιπωρημένοι σε ξενοδοχείο της παραλιακής οδού στην Αθήνα αρκετά μετά τα μεσάνυχτα και προφανώς εξαντλημένοι θα πάνε στην Κηφισιά το απόγευμα της Κυριακής για τον αγώνα με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.