ΕΠΣ Ξάνθης: Με Αποστολίδη συνεχίζει η Θαλασσιά

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε συμφωνία με τον Γιάννη Αποστολίδη ήρθε η Αναγέννηση Θαλασσιάς, με τον νεαρό προπονητή να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή μετά την παραίτηση του Αντώνη Μπαμπαλή.

Στο πρόσωπο ενός νεαρού και πολύ φιλόδοξου προπονητή βρήκε η Θαλασσιά τον αντικαταστάτη του Αντώνη Μπαμπαλή που παραιτήθηκε (Θυμηθείτε ΕΔΩ ), με τον πρόεδρο της Αναγέννησης να έρχεται σε συμφωνία με τον Γιάννη Αποστολίδη. Ο μόλις 26χρονών προπονητής που θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά στην Θαλασσιά, μια και έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου, είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, προτού ένας σοβαρός τραυματισμός των αναγκάσει να αποχωρήσει πρόωρα και να ασχοληθεί με την προπονητική. Πρώτο σταθμός της προπονητικής του καριέρας ήταν η ομάδα του χωρίου του Κεσσάνη Ερασμίου μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, με τον Αποστολίδη να επιστρέφει στους πάγκους μετά από καιρό για μια ιστορική ομάδα με υψηλούς στόχους όπως είναι η Θαλασσιά.

Να θυμίσουμε  πως ο Γιάννης Αποστολίδης ήταν ένας από τους αρκετούς Θρακιώτες που ταξίδεψαν με το  ThrakiSportS στην Ρουμανία για τον αγώνα μπαράζ της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ πριν 14 μήνες, και μάλιστα είχε δει πριν το ματς τον πρώην συμπαίκτη του από τα τμήματα υποδομής της Skoda Δημήτρη Σιόβα παρέα με τον χρυσό σκόρερ της αναμέτρησης Κώστα Μήτρογλου (Θυμηθείτε ΕΔΩ).