Επέστρεψε ως βοηθός του Ρόκα ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Την επιστροφή του Αχιλλέα Αγγελόπουλου στην Κομοτηνή, από άλλο πόστο αυτή τη φορά, δίπλα στο Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Ο 38χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κομοτηνής θα είναι βοηθός του Ισπανού τεχνικού.

Αμέσως μετά την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος δήλωσε: « Αισθάνομαι όμορφα που επιστρέφω στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό με την ιδιότητα του προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας και φυσικά τον Μάνουελ Ρόκα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και με επέλεξαν σε αυτό το σπουδαίο πόστο. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με δεδομένο τους ποιοτικούς παίχτες που διαθέτει η ομάδα και φυσικά με την βοήθεια του κόσμου της Κομοτηνής θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την προσθήκη του ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στο προπονητικό επιτελείο της επαγγελματικής ομάδας.

Το βιογραφικό του

Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1977 στα Τρίκαλα και άρχισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 1996 στην ομάδα των Τρικάλων. Το 2002 και μετά από ένα σύντομο πέρασμα του από τον Ναυπακτιακό Αστέρα υπέγραψε στην ομάδα της Καλλιθέας όπου και έμεινε έως το 2006.

Την αγωνιστική περίοδο 2006-2007 αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα και στη συνέχεια ήρθε στην Κομοτηνή όπου και έμεινε 2 χρόνια.

Από το 2009 έως και την λήξη της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας αγωνίστηκε σε Πιερικό, Τρίκαλα, Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό Γαζώρου. Στην ομάδα των Σερρών υπήρξε και βοηθός προπονητή την σαιζόν 2012-2013 με την οποία κέρδισε και την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β! Εθνικής κατηγορίας.