B’ Εθνική Γυναικών: Στο 94′ έχασε τη νίκη στο Βόλο η Ροδόπη 87′!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έχασε στο 94΄και τελευταίο λεπτό του αγώνα η Ροδόπη 87΄στο Βόλο και έμεινε στο 1-1 με τον Μαγνησιακό.

Στο γήπεδο της Κάτω Γατζέας, 15 χλμ. από το Βόλο, η Ροδόπη μετά από πολύ καλή εμφάνιση δεν πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα για ένα λεπτό αφου δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ωρα καθυστέρηση λόγω αργοπορίας της Ροδόπης, ωστόσο παρά  το πολύωρο ταξίδι, η Ροδόπη στο πλαστικό γήπεδο της Κάτω Γατζέας έκανε ίσως την καλυτερη φετινή της εμφάνιση και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

 Το σκορ άνοιξε η Κατσαρού στο 84′ κάνοντας το 0-1 με ωραία ατομική προσπάθεια και ισοφάρισε η Κατσαβρία με απευθείας φάουλ στο 94΄του αγώνα. Προηγουμένως και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για γκολ με κυριότερες στο 44′  για τις Βολιώτισσες σε φαουλ της Σελά και στο 64΄σε σουτ της Μεγιαγάνη που απέκρουσε η Σταυρακάρα, ενώ για τη Ροδόπη ευκαιρίες είχαμε 37′ το σουτ της Τερζίδου, στο 50΄το σουτ της  που απέκρουσε η Μαργαρίτη, και στο 58 πάλι σε σουτ της Τερζίδου.

Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα της Ροδόπης έφτασε τους 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μαγνησιακός: Μαργαρίτη, Μεγιαγάνη, Καλαπαναγιώτου, Σιδηροπούλου, Κουμοπούλου (39′ Καρελά, 60′ Πέτση), Ντοκούζη, Μανιαδάκη, Σέλλα, Πήττα, Κατσαβρια, Ξανθή

Ροδόπη 87′: Σταυρακάρα, Κατρακαλα, Κατσαρού, Ζαχαριά (87′ Γεωργαντά), Γιαμπουρή, Κακουλίδου (71′ Πατεράκη), Τσουκαλά (63′ Παπαδάκη), Τερζίδου, Μανέτα, Συμεωνίδου, Λισγάρα