Ανακοίνωσε αποστολή για Κομοτηνή ο “υπ’ ατμόν” Σα Πίντο στον Ατρόμητο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Χωρίς χρόνο για απολογισμό του αποκλεισμού από το Κύπελλο, ο Ατρόμητος στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής (11/1) με τον Πανθρακικό. Χωρίς τον τιμωρημένο Πίτου Γκαρσία αλλά και τον Γιάννη Κοντοέ η αποστολή του Ατρόμητου από τον Ρικάρντο Σα Πίντο που τα ατυχή αποτελέσματα τον φέρνουν σε δυσχερή θέση αφού πλέον η καρέκλα του “τρίζει”.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ατρόμητος φέρονται να προβληματίζονται για το μέλλον της συνεργασίας με τον Ρικάρντο Σα Πίντο που πλέον είναι κοινώς αποδεκτό ότι θα κρίνεται σε κάθε ματς και θα πρέπει να αποδείξει στο εξής ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα που έχει διαμορφωθεί και να διώξει τα… σύννεφα πάνω από τον πάγκο του Ατρόμητου.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έκανε γνωστή την αποστολή που θα μεταβεί στην Κομοτηνή και σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Κοντοές, χωρίς να είναι τιμωρημένος ή τραυματίας. Νοκ άουτ και ο Λουίτζι Τσέναμο, που κρίθηκε πάλι ανέτοιμος.

Η αποστολή, αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (10/1) για την Κομοτηνή και το απόγευμα θα κάνει προπόνηση είναι οι εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Κούρος, Μπάλλας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μπρίτο,Παπασπύρος, Ούμπιντες, Γεωργίου, Τάτος, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Θεολόγου.