Σκέψεις παραίτησης από τον Γαβριηλίδη μετά την γκάφα στην κλήρωση κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Σκέψεις να παραιτηθεί από την θέση του, ως πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, όπως αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis” της Θεσσαλονίκης. Αιτία στέκεται η τρισμέγιστη γκάφα της Επιτροπής Κυπέλλου στην κλήρωση της τρίτης φάσης, όπου κληρώνονταν οι έδρες των γηπεδούχων, ενώ ήταν ξεκάθαρο από την προκήρυξη πού θα γίνουν οι επαναληπτικοί αγώνες.

Ωστόσο, στην ίδια δήλωση ο κ. Γαβριηλίδης επιτίθεται στον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά που παρατήρησε την “αβλεψία” της Επιτροπής Κυπέλλου, επισήμανε την ανακολουθία της κλήρωσης σε σχέση με την προκήρυξη και δημιούργησε το αλαλούμ, που είναι γεγονός ότι θα ήταν μεγαλύτερο αν τυχόν είχαν φύγει από την αίθουσα όπου διενεργήθηκε η κλήρωση οι παράγοντες των ομάδων (όπου όπως αναφέρθηκε και στην live μετάδοση του ThrakiSportS, δεν υπήρξαν εκπρόσωποι από την Ξάνθη και τον Πανθρακικό).

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Γαβριηλίδη στον Αθλητικό Metropolis:

“Μια αβλεψία ήταν. Το να ρίχνουμε το βάρος σε άλλους είναι εύκολο. Όμως εγώ φταίω, γιατί βασίστηκα σε μια υπάλληλο για την οποία δεν θέλω να πω, γιατί είναι πολύ καλή στη δουλειά της, η οποία με παρέσυρε και έγινε αυτό το λάθος που έγινε. Αλλά δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο σημαντικό. Το λάθος διορθώθηκε. Δεν υπάρχει θέμα. Η κλήρωση έγινε κανονικά.

Με πείραξε πιο πολύ γιατί είχαμε από την αρχή πολύ ευχάριστο κλίμα. Απλώς κάναμε μια περιττή ενέργεια, το ότι κληρώσαμε και τις έδρες.

Ως προς την ευθιξία, δεν υπάρχει θέμα τέτοιο. Δεν σας κρύβω ότι εγώ εκείνη τη στιγμή είπα παραιτούμαι. Μπορεί να μην έφταιγα εγώ, παρότι το είχα επισημάνει και μου λέγανε ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κλήρωση και για την έδρα του πρώτου αγώνα, ήταν λάθος μου που δεν έκατσα να ξαναδιαβάσω την προκήρυξη.

Το παραιτούμαι το είπα στη διοίκηση. Και δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω στο επόμενο Δ.Σ., αν θα επιμείνω. Είμαι σε σκέψη.

Ενώ από την αρχή τα συζητούσαμε όλα ωραία και σε χαρούμενο κλίμα, κάποιος μας την είχε στημένη! Περίμενε να δει τι θα κάνουμε και μετά μόλις τελειώσαμε μας είπε ότι κάνετε λάθος. Αυτό έγινε. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα”.