Χαλάει του Χατζόπουλου στην ΑΕΚ λόγω μη καταβολής χρημάτων στον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Συμπληρώνονται περίπου δυο εβδομάδες που Δημήτρης Χατζόπουλος θα έπαιζε ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά ακόμη και τώρα η υπόθεσή του δείχνει να καθυστερεί, αφού η ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει το παράβολο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που απαιτείται, ενώ ξεκίνησε προπονήσεις με την Ένωση ο παίχτης της ΜΕΝΤ επίσης κεντρικός Γιώργος Σφενδυλάκης. 

Ο νεαρός εβρίτης κεντρικός συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε επίσημα ότι μετά από μερικούς μήνες απουσίας θα γυρίζει στην ομάδα με την οποία πέρσι κατέκτησε στον Έβρο το League Cup, ενώ πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο rookie of the year στα έπαθλα της Novasports για την περσινή αγωνιστική περίοδο που ήταν από τις καλύτερες της καριέρας του.

Η «Ενωση» χρειάζεται κεντρικό ειδικά τώρα για το παιχνίδι-τελικό με τον Άρη, αλλά παραμένει στάσιμη η περίπτωση του Δημήτρη Χατζόπουλου καθώς η ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει το καρτολίνο του παίκτη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου και ανήκει. Το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο και για τον Χατζόπουλο και για τον Σφενδυλάκη ο οποίος για να αγωνιστεί θα πρέπει να τα βρει στο οικονομικό αλλά και να τον αποδεσμεύσει η ΜΕΝΤ.