Στον Πανιώνιο του Ουζουνίδη ο Νίκος Καθάριος

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο Νίκος Καθάριος που δεν ανήκει πλέον στον Πανθρακικό, δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο του Μαρίνου Ουζουνίδη που αποτελεί έναν από τους κύριους αντιπάλους του Πανθρακικού στη μάχη για τη σωτηρία.

Μία ημέρα μετά τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επί της Παναχαϊκής με 4-0, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την προσθήκη δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών, του Νίκου Καθάριου ως δανεικό από τον Ολυμπιακό και του Παναγιώτη Κόρμπου που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιστορικού:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Κόρμπου, Νίκου Καθάριου. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν το πρωί της Πέμπτης τα συμβόλαιά τους, παρουσία του προέδρου Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.

Ο Νίκος Καθάριος δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα του συλλόγου στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τους και να βοηθήσω κι εγώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας”.