Ανακοίνωσε και επίσημα το Χρήστο Μελίσση ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Πανθρακικός λίγες ώρες μετά την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Μελίσση, πάιχτη που προπονούσε κατά τη περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μανουέλ Ρόκα.

Πλέον αναμένονται από την ομάδα της Θράκης και οι αποδεσμέυσεις των Γκιγιέρμο Πέρεζ, Ντάνι Φερνάνεζ και του Χακίμ Αράμπα παρόλο που ο τελευταίος σκόραρε στο ματς με τα Ψαχνά, ενω γραφειοκρατικές λεπτομέρειες καθυστερούν την επίσημη ανακοίνωση του Ροτζέριο Μάρτινς .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΗ.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού έχει αρχίσει να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του».

Ο Μελίσσης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2000 στη Νάουσα και μεταγράφηκε το 2001 στον Πανσερραϊκό. Τον Ιανουάριο του 2005 έκανε το πρώτο άλμα στην καριέρα όταν μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2008 όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Στον Παναθηναϊκό είχε ελάχιστες συμμετοχές την σεζόν 2009-10 δόθηκε δανεικός στην ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν 2010-11 δόθηκε δανεικός στην Πορτογαλική Μαρίτιμο. Το 2012 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1 ετους με τον Πανθρακικό. Με το τέλος του συμβολαίου του υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον είναι ξανά στην Κομοτηνή και στον Πανθρακικό. Είναι 2 φορές διεθνής σε φιλικούς αγώνες.