Με γεμάτες τις τσέπες… με δολάρια ενόψει Εθνικού οι ποδοσφαιριστές του Άρη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Το τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη αλλάζει χέρια και αναλαμβάνει και… επίσημα ο ελληνοαμερικάνος Άλεξ Κάλας, αδερφός του πρώην προπονητή του Άρη Δημήτρη Καλαιτζίδη, όπως ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη, τη στιγμή που οι «κίτρινοι» στρέφονται στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Το βράδυ της Δευτέρας (6/1) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όλων των φορέων του συλλόγου και αποφασίστηκε να δοθεί το… χρίσμα του ποδοσφαιρικού τμήματος στον ομογενή επιχειρηματία.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Μετά από πολύωρη σύσκεψη όλων των θεσμικών φορέων του Άρη και έπειτα από ενδελεχή εξέταση των προτάσεων που κατατέθηκαν σχετικά με την ανάληψη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο Α.Σ. Άρης, με την σύμφωνη γνώμη των φορέων, ανακοινώνει την ανάθεση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον κ. Άλεξ Κάλας. Η συνολική απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου μας και έχει ως στόχο την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που το επιβάλλει η ιστορία της».

Σημειώνουμε ότι οι άνθρωποι του Άρη είχαν να αποφασίσουν μεταξύ του Ισπανού Όλιβερ και των συνεργατών του, και του Αλεξ Κάλας, ομογενή επιχειρηματία που ζει και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ.

Μάλιστα από το… ταμείο πέρασαν τα Θεοφάνεια οι ποδοσφαιριστές του Αρη, παρά το γεγονός ότι είναι αργία και κλειστές οι τράπεζες. Ο Άλεξ Κάλας είχε στείλει τις προηγούμενες μέρες τα χρήματα που απαιτούνταν για να γίνουν άμεσα πληρωμές εφόσον αναλάμβανε την ομάδα ή χρειαζόταν να δώσει το δάνειο στον Α.Σ και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης έκανε όλες τις ενέργειες που χρειάζονταν ώστε χωρίς χρονοτριβή να αρχίσουν οι πληρωμές στους παίκτες για να αρχίσει να επανέρχεται και η ηρεμία στα αποδυτήρια και να σταματήσει η ανησυχία.

Από εκεί και πέρα, ο Πάουλο Κάμπος προσπαθεί να… κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μια και οι εξελίξεις στα διοικητικά, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, έχουν επηρεάσει άπαντες στην ομάδα. Ωστόσο, την Κυριακή (11/1) οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν στο «Κλ. Βικελίδης» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Πόι, τον τραυματιών Γκόλια και Χιντασέλι, αλλά και του Ατματσίδη που δεν επέστρεψε. Στο μεταξύ, οι Σιντί Σανιά και Γκαέλ Ν΄Λουντούλου που αποχώρησαν επί προεδρίας Γαλανού, αναμένεται μέσα στη βδομάδα να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Άρη, αφού είχαν ήδη συμφωνήσει για αυτό με τον Καλαϊτζίδη.