Η αποστολή του Πανθρακικού για το Κύπελλο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Με τον Κάσες αλλά χωρίς τους τραυματίες Σερφά και Μπαϊκαρά θα υποδεχτεί ο Πανθρακικός τον Ηρακλή Ψαχνών την Πέμπτη στις 15:00(live ThrakiSportS), με μόνο στόχο την νίκη που σε συνδυασμό με το άλλο παιχνίδι του ομίλου μπορεί να δώσει την πρόκριση στην ομάδα της Κομοτηνής.

Η τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είχαν αρκετές μέρες στη διάθεση τους ώστε να προετοιμαστούν για τον εντός έδρας αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η συνάντηση που είναι για την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης πρόκειται να διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. Η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και μετά την λήξη της ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Χασομέρης, Ίγκορ, Κάσες, Φραγκούλης, Λίτσκας, Ζδράβος – Ρίζος, Μεχία, Λαδάκης, Ρομέου, Τζάνης, Ντιγκινί, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Αράμπα και Ποτουρίδης.