ΕΠΣ Ξάνθης: Ενίσχυση με Σαρηγιαννίδη το Άβατο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη Αβάτου που ολοκλήρωσε την τέταρτη μεταγραφή της, αποκτώντας από την Αναγέννηση Θαλασσιάς τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο Σαρηγιαννίδης στην τελευταία του εμφάνιση με την Αναγέννηση σημείωσε χατ-τρικ στην νίκη της πρώην ομάδας του επί του Αστέρα Μαγικού με 4-1, αποχαιρετώντας ιδανικά την ομάδα που τον έφερε ξανά στα γήπεδα της Ξάνθης. Ενώ αξιοσημείωτο πως το πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του Αβάτου θα είναι κόντρα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς την προσεχή Κυριακή(15:00), οπού θα βρεθεί αντιμέτωπος με την μέχρι πριν μια εβδομάδα ομάδα του αλλά και τον αδερφό του που παραμένει στην Αναγέννηση.

Ο Σαρηγγιανίδης αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας του Χρήστου Σαμαρά μετά τους Γκέκα, Βασιλειάδη και Σουκρή, με τον Χρήστο Σαμαρά να αναζητά ακόμη μία με δύο περιπτώσεις για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Άρη Αβάτου.

Να θυμίσουμε πως ο Σαρηγιαννίδης πέρα από την Θαλασσιά έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες Skoda Ξάνθης και Πανθρακικού αλλά και στον Νέστο Χρυσούπολης την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.